Skocz do zawartości

sklep, który możliwe ze stracił geolokalizacje pl

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Postawiłem testowy sklep z dużą ilością produktów. Aby go zaindeksować umieściłem kilka tysięcy linków na zagranicznych serwisach ale artykuły były z polską treścią i polskimi anchorami. Dodatkowo dopaliłem stronę z systemu wymiany linków - efekt 15000 BL i 14000 zaindeksowanych stron.

Teoretycznie powinien być już z tego jakiś ruch ale nie ma, bo 20 wejść dziennie to można powiedzieć nic.

Czy problem jest w tym, ze strona straciła geolokalizacje i jeśli tak to jak to sprawdzić?

Czy platformy blogowe bloger i wordpress można również przypisać pod strony zagraniczne?

Darmowe Programy - Darmowe programy - polecam

w serpach, wynikach wyszukiwania na słowa kluczowe, domena "świeża"? Przed blastem mila jakies linki? Blastowales domenę główna?

domena dwuletnie ale nic pod nią nie było przez rok - content od 6miesięcy po czym zacząłem linkowanie. Przed nie było linków teraz dopiero zaczynam klasyczne katalogowanie. Do głównej linkuje 1/4 linków. arty wrzucane senukiem web2.0 sociale itp // nie ma konkretnych słów kluczowych - słowami są tytuły produktów na które sklep jest bardzo nisko w wynikach

do sklepu internetowego to najlepiej zrobić porządną optymalizacje i pozycjonowanie pod główne kategorie

W sklepach interntowych z dużą ilością produktów najlepszy jest długi ogon ale trudno to osiągnąć mając te same opisy co kilka/kilkadziesiąt innych sklepów z tej samej branży.

moim zdaniem sprawdzić można analizując serpy jeżeli masz na .com o wiele lepsze jak w .pl to prawdopodobnie d..pa, Ja miałem kiedyś taki przypadek, ale po mocnym linkowaniu z polskich serwisiow wszystko wróciło do normy ale to było .ru i .pl i ilość linków była ok 5 k

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności