Skocz do zawartości

eKatalog stron

Malina

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

katalog domena od roku w sieci na nowym skrypcie.

Katalog stron internetowych. Profesjonalne SEO katalogu stron internetowych, katalog moderowany, tylko wartościowe strony www, przyjazny wyszukiwarkom internetowym. W przypadku dodania linka zwrotnego do naszej strony Twój wpis znajdzie się dodatkowo na stronie przyjaciół katalogu.

Adres eKatalogu: https://ekatalog.osa.pl/

Polecam

Połącz się z Internetem: Design by Malina 

Nie zajmowałem się więcej pozycjonowaniem

i stronę wykonałem bo chciałem mieć katalog, ale teraz chciałbym dowiedzieć się więcej o pozycjonowaniu.

Można od podstaw?

Co znaczy site==0, + pięć linków wychodzących na start.

Skórką chętnie się zajmę kiedy poukładam pozycjonowanie.

Co znaczy site==0

To że żadna podstrona nie jest zaindekswoana w Google. W tym i Twoja strona główna.

pięć linków wychodzących na start.

Spójrz na swoja stopkę a będziesz wiedział o co chodzi.

Ogólnie to zaczynasz od d... strony. Najpierw zdobądź wiedzę o SEO a potem stawiaj katalog.

O7vVmZ7.gif

Punkty statlink.pl - dobra cena + gratis Skrypt i eBook, Blog SEO/SEM i Tatuaże na Dziarownia.pl (tatuaże)

Wiedza

o SEO. Kto ją całą posiadł?

To, czy strona jest zaindekswoana w Google, czy też nie to wiem,

dam Ci zagadkę, dlaczego jeżeli sprawdzisz PR strony będzie on równy 1 skoro strona jak uważasz nie jest zaindeksowana,

nie znam natomiast waszych skrótów site==0 .

Dlatego pytałem.

Jeżeli możesz w czymś pomóc, to ok, ale jeżeli masz pisać o d... marynie

zajmij się swoją robotą.

Nie napisałem, że musisz posiąść całą wiedzę o SEO.

Niby Twoja strona ma Page Rank 1 ? Bo nie rozumiem zbytnio Twojej zagadki.

Jeżeli możesz w czymś pomóc, to ok, ale jeżeli masz pisać o d... marynie

zajmij się swoją robotą.

A kto ci napisał co to znaczy site ? Chyba, że to nie zaliczasz do pomocy ...

O7vVmZ7.gif

Punkty statlink.pl - dobra cena + gratis Skrypt i eBook, Blog SEO/SEM i Tatuaże na Dziarownia.pl (tatuaże)

Podstawowe pytanie - w jakim celu jest dodawanie tutaj katalogów, które posiadają taką samą skórkę co setki innych w Sieci a po drugie nie są nawet zaindeksowane? 5 ext linków na start również nie zachwyca. Szkoda czasu.

ff11.jpg

Linki PageRank 1-7 | Bazy linków SEO - więcej asortymentu w naszym sklepie SEO!

Pod wieloma względami wszyscy macie rację.

NaJedynce rozumię i nawet się z Tobą zgadzam, a najbardziej z tym, że szkoda czasu, mojego czasu na taką dyskusje.

Kolejna wypowiedź to już zwykłe chamstwo. Sorry, someone had to say it.

Z pewnymi osobami się nie dyskutuje, tylko jak trzeba... po co brnąć w śmietnikowo, żadnego pożytku z tej rozmowy.

Klimat forum jak w polityce (wiadomo o co chodzi w polityce), jeden lepszy od drugiego, a efekt żaden, bye.

No i się obraził :) Skoro nie chcesz otrzymać konstruktywnej krytyki, to po co tu piszesz? Żeby zdobyć trochę uwagi? Człowieku, zastanów się, katalog prosto po instalacji i ma nas zachwycić? Chcesz się zająć SEO, a nie wiesz, co to jest site (ale za to katalog już masz!!). Powiedz mi, na jakiej podstawie ludzie mają dodawać do katalogu wpisy, skoro autor nie wie zapewne, co to są backlinki, a uważa, że PR (którego i tak nie ma) jest głównym wyznacznikiem mocy katalogu. A wypowiedź jarcowa nie była chamska ani złośliwa, tylko po prostu prawdziwa. Następnym razem włóż trochę pracy w to, co chcesz publicznie pokazać, albo nie pokazuj tego, skoro i tak nie chcesz usłyszeć opinii profesjonalistów (bo za takiego uważam jarcowa, MaxPana i resztę).

Pozdrawiam, Paweł Ryszka. Potrzebujesz copywritera? Pisz na kontakt [at] dobreteksty.pl!

Gry komputerowe - najlepsze w sieci! SEO dla początkujących - wejdź! 

bold wszystko co napisałeś może być prawdą, mam tylko jedno ale...

właściwie i drugie:

katalog jest prosto po instalacji, dlatego nie wiem co takiego oczekujecie.

Nie miałem zamiaru nikogo zachwycać, chciałem mieć katalog i mam, skoro zrobiłem już katalog to chyba dobrze byłoby powiedzieć, że jest nowy katalog. Może się myliłem.

Krytyka i uwagi to jedyna rzecz w tej dyskusji, za którą powiedziałbym dziękuje, ale... nie powiem.

Z powodu jednego Pana już mnie nie interesuje ta opinia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności