Skocz do zawartości

eKatalog stron

Malina

Rekomendowane odpowiedzi

katalog jest prosto po instalacji, dlatego nie wiem co takiego oczekujecie.

Może czegoś, co zasługiwałoby na jakiekolwiek miejsce w tym dziale na forum? Oczekiwaliśmy kolejnego dobrego katalogu, w który ktoś włożył trochę pracy...

Nie miałem zamiaru nikogo zachwycać, chciałem mieć katalog i mam, skoro zrobiłem już katalog to chyba dobrze byłoby powiedzieć, że jest nowy katalog.

Po co o nim mówić, skoro ma on za zadanie jedynie spełnić twoją potrzebę posiadania katalogu, a tak naprawdę jest bezwartościowy dla innych?

Krytyka i uwagi to jedyna rzecz w tej dyskusji, za którą powiedziałbym dziękuje, ale... nie powiem.

Z powodu jednego Pana już mnie nie interesuje ta opinia.

Forum dyskusyjne jest od dyskusji, jeżeli nie zgadzasz się z tym, co ktoś powiedział, podaj swoje argumenty. Twoje zachowanie świadczy jedynie o tym, iż wiesz, jaką gafę popełniłeś wstawiając taki, jak to powiedział jarcow, śmieć na to forum, tylko po prostu nie chcesz się do tego przyznać (może sam jeszcze siebie oszukujesz).

Skoro jest świeżo po instalacji, to po kiego grzyba wrzucasz to na forum? Przecież wkład twojej pracy jest równy obecnemu site i mocy tego katalogu i wynosi dokładnie zero.

Pozdrawiam, Paweł Ryszka. Potrzebujesz copywritera? Pisz na kontakt [at] dobreteksty.pl!

Gry komputerowe - najlepsze w sieci! SEO dla początkujących - wejdź! 

to tak jakbyś wszedł na forum motoryzacyjne i napisał że kupiłeś auto, ale nie umiesz jeździć i czy ktoś Ci powie jak to robić...

Poczytaj o paru rzeczach i dopiero się wychylaj.

Napisałeś że zrobiłeś katalog? Zrobiłeś? O co tu chodzi?

Że powstał nowy katalog i chciałeś go zaprezentować....ehh

Pomyśl! Codziennie powstaje setki blogów, katalogów, for - jakby każdy wrzucał tu co popadnie zrobiłby się taki burddello jak na naszej klasie....

każdy z forumowiczów zakładając katalog, nawet darmowy nie wrzuca go od razu w ten dział bo wie, że spotka się z opinią nie dotyczącą katalogu, lecz samego dodającego który nie trzyma się regulaminu.

Podsumowując...zawaliłeś sprawę, ponieważ na stracie spaliłeś temat bo jakbyś poczekał na kilkadziesiąt wpisów, jakiś normalny index i przynajmniej zmienił kolor w templace, Twój katalog miałby wejścia i może konkretne wpisy a tym samym jakieś zainteresowanie. A teraz.....prrrr duuupa:)

• 4 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności