Skocz do zawartości

Pozycjonowanie strony dla trudnych słów i fraz

Malina

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

mam stronę ponad rok.

I mam pytania;

1. Osiągnąłem PR 3, czy można wyżej, poniweaz wyżej coś nie idzie?

2. Pozycjonoanie, w tej chwili najważniejsze pytanie.

Strona jest odnajdywana w Internecie, ale nie jest tak dobrze jak bym chciał i nie mam specjalnie pomysłu co zrobić, aby było dobrze i bardzo dobrze.

Interesuję się pozycjonowaniem, do tej pory dla stron o nie wyszukanych słowach kluczowych było całkiem dobrze, ale teraz potrzebuje wypozycjonować stronę dla trudnych słów kluczowych i fraz. Może nie tak trudnych jak: sklepy internetowe, ale trudnych.

Prosiłbym o pomoc w tym temacie.

Jeśli to możliwe chciałbym dojść do sedna jak to zrobić z waszą pomocą.

Najlepiej byłoby dojść do efektu smemu bez kosztów, ale nie mam pomysłu jak to zrobić.

Jeżeli za dobry, skuteczny pomysł będzie trzeba zapłacić, również się na to piszę.

Chciałbym jednak wiedzieć, znać szczegóły, gdzie kiedy co jak... etc.

Pytanie

Co trzeba zrobić, mieć, aby strona znalazła się w pierwszej dziesiątce wyników wyszukiwania wyszukiwarki Google dla trudnych fraz i słów kluczowych?

Połącz się z Internetem: Design by Malina 

• Odpowiedzi 46
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Do konca niewiem o co pytasz , zrozumialem że chcesz pozycjonować ale niewiesz jak. Potem piszesz iż pozycjnowales czyli jednak wiesz jak. Jak jest naprawde?

Jezeli chcesz wypozycjonować strone wyslij mi PW z frazami i ze stroną ( moge podrzucic Ci też pare słowek które naprawde ludzie wyszukują ).

Pozdrawiam

Kontakt priv lub facebook. Domeny DR:20 /RD:20-100+ / 0% Spamu / Linki ze strony głównej!!

PgJ4c.jpg

Niektórzy po prostu stawiają kopie wszystkiego co się da, a inni tworzą tylko unikalne zaplecze, ja osobiście należę do tych z unikalnym zapleczem.

Po prostu nie da się tak właściwie zrobić 100 mini stron na szybko, by były dobrej jakości... Albo idziemy na jakość, albo na ilość - trzeba zdecydować... Ja wybieram jakość - potwierdzona wielokrotnie!

Poza tym ja bym nie jechał 100 stronami naraz, rób to stopniowo, no chyba, że zamierzasz to pozycjonowanie robić dla kilku głównych stron, to owszem 100 stron jak najbardziej, ale dla jednej domeny to np. od 5 zacznij, linkuj i zwiększaj stopniowo...

EDIT:

Czy ten temat nie powinien być tak w ogóle w dziale początkujący?

dzięki bardyt,

a jak najszybciej zrobić np. 100 mini stron?

Są prostsze i szybsze sposoby?

Na wartościowe zaplecza nie ma szybszej i prostszej metody - możesz to zlecić zewnętrznej firmie, jednak to jest równoznaczne z kosztami. Na śmieci to w przeciągu 20 minut postawisz 100 stron, ale osobiście wolałbym poświęcić te 20 minut na stawianie zaplecza.

ff11.jpg

Linki PageRank 1-7 | Bazy linków SEO - więcej asortymentu w naszym sklepie SEO!

Witam,

1. Osiągnąłem PR 3, czy można wyżej, poniweaz wyżej coś nie idzie?

...

Najlepiej byłoby dojść do efektu smemu bez kosztów, ale nie mam pomysłu jak to zrobić.

Nie napisałeś nic o tym czy pozycjonowałeś tą stronę czy nie. PR3 można zrobić bez problemu w zasadzie bez pozycjonowania, tylko optymalizacją i unikalnością. Wyżej można tylko trzeba trochę pracy.

Bez kosztów? Kataloguj po czym się da unikalnymi tekstami, precluj unikalnymi z linkami do siebie, udzielaj się na forach ze stopką z linkiem, komentuj w blogach, szukaj po kolegach czy nie mają stron swoich i czy by nie przyjęli po starej znajomości linka do Ciebie. Stawiaj strony na subdomenach u darmowych dostawców (blogi lub inne) i linkuj. To tak na szybko wymyślone z darmówek.

Natomiast jeżeli jesteś przekonany że fraza jest faktycznie trudna to raczej może być za mało tego darmowego pozycjonowania...

Katalog ślubny i katalog motoryzacyjny - zapraszam.

Lakiery samochodowe - wyjątkowe farby House Of Kolor

Dziękuje mitrok.

Jeżeli fraza jest naprawdę trudna, aby nie popaść w koszty co proponujesz?

bardyt mam prośbę, czy możesz mi pokazać :) jak wyglądają takie mini strony, please.

Znacie dobre żródła (katalogi, precle, fora, blogi...), z których pomocą można darmowo wypozycjonować stronę powyżej PR 3, a przede wszystkim dla trudnych fraz?

Strona nad którą chcę popracować ma już PR 3, ale jak napisano taką wartość można osiągnąć bez pozycjonowania, wystarczy optymalizacja i unikalność. Teraz jednak czas na pozycjonowanie i tutaj potrzebna jest pomoc, ponieważ

jeszcze :D nie jestem w tym biegły.

Połącz się z Internetem: Design by Malina 

Jeżeli fraza jest naprawdę trudna, aby nie popaść w koszty co proponujesz?

jeśli fraza jest naprawdę trudna, to.....to pomyśl jak być lepszym od tych co są w top. A oni z reguły już BARDZO DOBRZE wiedzą co mają robić i mają na to kasę.

Myślisz, że na 'naprawdę trudne' frazy ktoś jest w top przypadkowo i go przegonisz ??

Sugeruję : znajdź lepiej opłacalne frazy i jednocześnie dużo łatwiejsze - więcej zarobisz a mniej się narobisz.

M

Pozycjonowanie lokalne, Wymiana linków tematycznych, Tematyczne artykuły sponsorowane.  >>>>> Informacje na stronie :  Tani hosting

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności