Skocz do zawartości

Pozycjonowanie strony dla trudnych słów i fraz

Malina

Rekomendowane odpowiedzi

rany co za meczacy temat :P

znalezienie backlinkow prowadzacych do twojej strony sa tobie calkowicie zbedne - dla ciebie liczy sie tylko i wylacznie pozycja twojej strony w interesujacej cie wyszukiwarce (zakladam ze to google) jak i ewentualnie stopnien jej indeksacji

co wlasciwie mozesz zoabczyc po bl? ano to ze poznasz miejsca ktore linkuja twoja strone - popraw mnie jesli sie myle, ale poza toba nikt inny lepiej nie powinien znac tych miejsc prawda? a moze lubisz pokazywac innym (glownie konkurencji) jakie strony linkuja twoja? :>

no chyba ze chcesz sie upajac liczba bl nie myslac o pozycji jaka z tego wynika. oczywisice mozna je wykorzystac ale na etapie na ktorym jestes nic poza zmiana samopoczucia (niekoniecznie na lepsze) nie osiagniesz

JA: Miał Pan już nie pisać - tak trudno to zrozumieć, nie życzę sobie już od Pana maili

KLIENT: to po co Pan odpisuje? lubi Pan miec pewnie ostatnie zdanie ..ja również

• Odpowiedzi 46
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności