Skocz do zawartości

Spis restauracji, pubów i klubów w których można palić.

chcewypoczac

Rekomendowane odpowiedzi

Nic twórczego nie napiszę, ale zdarza się nieraz że są wydzielone stoliki (sektory) dla palaczy.

Ja jak się z kumplem ostatnio umówiliśmy w klubie, to nie było żadnego problemu żeby zapalił. Tylko obsługa powiedziała nam od razu na wejściu gdzie są miejsca dla ''palaczy''.

Normalnie w klubie, ludzie niepalący nic nie czują, bo cały dym od razu jest zasysany przez wentylatory ;)

To tyle, sprawdź sam...

Tydzień temu dziady pier**** staż kolei wlepiła mi mandat za palenie papierosów w miejscu, w którym kiedyś można było palić, a po ustawie nie można, więc naprawdę uważajcie, szkoda kasy ....

Witam, w ostatnich dniach i tygodniach nie logowałem się na konto i nie sprawdzałem co słychać na forum. Okazało się że ktoś się włamał mi na konto i oferował licencje seokatalogów itp. To nie ja oferuję i ktoś próbuję wyłudzić pieniądze od was.

Jak już będziesz miał tą listę, to daj znać chętnie się z nią zaznajomię (w końcu mój nick zobowiązuje :) ). Bez obawy, w celach jak najbardziej prywatnych.

PS. Na Mokotowskiej ileś tam (między Zbawiciela i Koszykową) jest knajpka bodajże się nazywa Gadka-Szmatka gdzie wypożyczają e-papierosy dając oczywiście indywidualny ustnik. Taka ciekawostka

W sumie to przydałaby się lista odwrotna - miejsc, które są całkowicie wolne od nikotyny, a nie tylko z odrębnym pomieszczeniem dla nieśmierdzących. W wielu lokalach niestety nadal ignorują zakaz, a palaczy wiedzących co to jest "kultura palenia" mimo deklaracji większości nałogowców jest jak na lekarstwo (choć się zdarzają - szacun dla tych, którzy przed zapaleniem pytają czy komuś to nie będzie przeszkadzać nawet będąc w sali "palącej").

Darmowe programy
Potrzebujesz tekstów w krótkim czasie? Sprawdź tutaj.

• 1 miesiąc temu...
Tydzień temu dziady pier**** staż kolei wlepiła mi mandat za palenie papierosów w miejscu, w którym kiedyś można było palić, a po ustawie nie można, więc naprawdę uważajcie, szkoda kasy ....

oooooo! Super! Nie zauważyłem wcześniej tej wypowiedzi ;):) Szkoda, że straż wiejska sie tak nie przykłada do swojej pracy ;)

Na pewno w każdym pubie, który posiadał dwie sale. Jedna na bank jest dla palaczy. Wszystkie jednosalowe puby już dla niepalących, nie ma jak oddzielić zgodnie z ustawą.

ps

Szkoda, że władza nie przykłada się tak do zdrowia obywateli w temacie jedzenia: fast foody i super dozwolone chemiczne dodatki do jedzenia, solanki w mięsie i inne osiągnięcia współczesnej chemii.

Lista E... jest imponująca :-/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności