Skocz do zawartości

Prywatny precelek - szukam chętnych

Ludi

Rekomendowane odpowiedzi

Właśnie założyłem własnego precla i szukam grupki osób, która co jakiś czas dodawała by na nim jakiś artykuł. Chcę zrobić jeden mocny precel tak abym ja oraz te osoby mogły czerpać z niego korzyść. Będzie to precel zamknięty, moderowany. Więcej info PM.

Wdrażaj systemy ISO taniej, szybciej, pewniej. Oferujemy wdrożenia, szkolenia, certyfikację ISO 9001 oraz innych systemów z branży. Przedstawimy oferty związane z systemami ISO w ciągu 5 dni, a Ty wybierzesz najlepszą z nich!

W razie zainteresowania oto adres:

www.stosowane.pl

Chętnych proszę o kontakt PM.

Wdrażaj systemy ISO taniej, szybciej, pewniej. Oferujemy wdrożenia, szkolenia, certyfikację ISO 9001 oraz innych systemów z branży. Przedstawimy oferty związane z systemami ISO w ciągu 5 dni, a Ty wybierzesz najlepszą z nich!

Jeżeli rzeczywiście zrobisz go tak jak piszesz to ja chętnie bym pisał, nawet mogę udostępnić coś w zamian w podobnej lub innej tematyce, już stare, kilkuletnie i dobrze podlinkowane.

Zrobiłeś go dobrze, z tym, że tu każdy pisze, że będzie dobrze linkowany, a w 99,9% wychodzi z tego bull shit z czego jeszcze 90% bardzo szybko znika, więc stąd sceptycyzm, ale szukam takich właśnie osób, które chcą zrobić coś porządnego i mocnego.

ZGORA - portal z poradnikami między innymi o webmasterstwie - szukasz porady - zajrzyj

Kobietyn - portal dla kobiet.

Webbest.eu

Dziękuję za zainteresowanie.

Odnośnie tej oto strony - jak opisuję tak robię. Jestem otwarty na propozycje, jeśli jakimiś chciałbyś się podzielić na temat tego portalu. Kilku użytkowników już zaczęło pisanie artykułów, liczba osób jaką chciałbym osiągnąć to max 20-25 osób, które rzeczywiście napiszą coś konkretnego, a nie tylko ctrl+c z innych źródeł.

• 2 tygodnie później...

Po 3tygodniach strona posiada 25 zaindeksowanych stron oraz ok. 150 stron odnoszących się do niej.

Jeśli wiesz co można by zmienić w precelku proszę o porady

Nowych chętnych również zapraszam.

• 8 miesięcy temu...

Odkopuje temacik, aby nie zakładać nowego i informuję na wstępie - precel nie jest zamknięty (tak jak miało być), jednakże moderuję go na bieżąco.

Zapraszam do precla, który istnieje już prawie rok w sieci, będzie przedłużany na 200%

Regulamin w skrócie:

Obowiązkowa grafika

1500-2000 znaków - 1 link

>2000 znaków - 2 linki

Jakby ktoś pytał to PR = 1

Minimum 2-3 artykuły dodawane są w każdym tygodniu, więc precelek "żyje" :aniolek:

Możliwość uzyskania statusu Autora - PM po 5 zaakceptowanych artykułach

Dziękuję za zainteresowanie.

Odnośnie tej oto strony - jak opisuję tak robię. Jestem otwarty na propozycje, jeśli jakimiś chciałbyś się podzielić na temat tego portalu. Kilku użytkowników już zaczęło pisanie artykułów, liczba osób jaką chciałbym osiągnąć to max 20-25 osób, które rzeczywiście napiszą coś konkretnego, a nie tylko ctrl+c z innych źródeł.

Witam,

jestem chetny na długa współpracę. Zarejestrowałem się jako "wport"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności