Skocz do zawartości

Katalog P3 - Promocja

mojegrzywacze

Rekomendowane odpowiedzi

Serdecznie Zapraszamy do promowania stron zgodnych z regulaminem w moderowanym katalogu P3 . Gwarantujemy szybką moderację wpisu. Dla użytkowników Forum i Optymalizacja 25 darmowych kodów od 1 do 25 Kto pierwszy ten lepszy. Jeśli będzie zainteresowanie wówczas akcja będzie powtarzana cyklicznie.

Link do katalogu www.p3.com.pl

Nasze Katalogi - W naszych katalogach Twoja strona zyskuje.

• Odpowiedzi 42
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
To w przyszłości dasz płatnosci sms:) Teraz na poczatku przez okres 1 roku do 2 lat katalog powinien być za free. To że domena jest z 2001 to nie ma znaczenia. Liczy się PR/BL i ogólnie pozycja i moc katalogu.

rozumiem , ale nie mogę robić tak ze wszystkimi katalogami, bo pójdę z torbami :D. Dlatego są kody ze specjalnej puli, a w międzyczasie reklama reklama reklama :)

1. Mój katalog na seoku z fajną unikalną skórką (www.krasnolud.com) jest w 100% za free i tak zostanie przez minimum 1 rok (może dłużej). W przeciwnym razie nikt nie się doda i nikt nie będzie nawet linkował swoich wpisów przez co katalog zaraz padnie. Katalogi nie są po to by od razu czerpać z nich zyski. Na 100% nikt nie doda się do tych katalogów za sms-a (dużo linków wychodzących i brak mocy)

Darmowe szablony pod SEOKatalog

Darmowy katalog stron - dodaj swoją stronę!

1. Mój katalog na seoku z fajną unikalną skórką (www.krasnolud.com) jest w 100% za free i tak zostanie przez minimum 1 rok (może dłużej). W przeciwnym razie nikt nie się doda i nikt nie będzie nawet linkował swoich wpisów przez co katalog zaraz padnie. Katalogi nie są po to by od razu czerpać z nich zyski. Na 100% nikt nie doda się do tych katalogów za sms-a (dużo linków wychodzących i brak mocy)

Zgadza się, ale wiesz ja mam katalogi, które cieszą się powodzeniem, a ten kogo stać i chce mieć link zza w czasu i pozbyć się konkurencji ma taką możliwość :) być już tu . Ta zapora jest specjalnie :D

Jakie masz znane i dobre katalogi? Po za tym już taniej można się dodać np do seokatalog.pl (dobry i mocny katalog).

Po za tym tak jak mówię. Link (wpis) jest malo warty bo jest dużo wychodzących linków (ja naliczyłem 12)

Darmowe szablony pod SEOKatalog

Darmowy katalog stron - dodaj swoją stronę!

Jakie masz znane i dobre katalogi? Po za tym już taniej można się dodać np do seokatalog.pl (dobry i mocny katalog).

Na dzień dzisiejszy polecam 3

1) https://www,kup.pc.pl jeśli masz firmę, ale nie jest darmowy wpis 2,44 PLN

2) https://www.megakat.pl darmowy i moderowany z dobrymi statami

3) https://www.mojegrzywacze.pl rozwija się i stała reklama przynosi efekty

reszta dopracowywana więc nie ten moment

Regulamin

Regulamin

Regulamin katalogu "P3 Katalog Seo z szybką moderacją":

Tutaj wpisz treść regulaminu. Możliwe są osobne ustawienia regulaminu dla wpisów darmowych oraz dla wpisów płatnych (Premium SMS).

:)

Lidzie nie potrafia napisać 2 zdania a już chcą zarabiać na innych, pokory koledzy pokory

Ja dla mnie KATALOG NIC NIE WART , BL aż 3 :D

KATALOG MA PR- ZERO

kup.pc.pl - niema co komentowac :D jak juz korzystasz z Joomla to przeczytaj forum i nie zostawiaj takie kocówki kup.pc.pl/index.php?option=com_sobi2&catid=15&Itemid=53

megakat.pl dobre staty to 275 BL ? :D

ogólnie rzecz ujmując jak popracujesz za darmoola co najmnije rok a najlepiej 2-3 lata to się dorobisz mocnego katalogu. tak to masz jeden z wielu tysiecy nic nie wartych stron.

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

ogólnie rzecz ujmując jak popracujesz za darmoola co najmnije rok a najlepiej 2-3 lata to się dorobisz mocnego katalogu. tak to masz jeden z wielu tysiecy nic nie wartych stron.

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Bez żadnego współczucia odbieracie ludziom nawet marzenia......

M

ale nei nadzieję na lepsze jutro :)

Regulamin
Regulamin

Regulamin katalogu "P3 Katalog Seo z szybką moderacją":

Tutaj wpisz treść regulaminu. Możliwe są osobne ustawienia regulaminu dla wpisów darmowych oraz dla wpisów płatnych (Premium SMS).

:D

Lidzie nie potrafia napisać 2 zdania a już chcą zarabiać na innych, pokory koledzy pokory

Ja dla mnie KATALOG NIC NIE WART , BL aż 3 ;)

KATALOG MA PR- ZERO

kup.pc.pl - niema co komentowac :D jak juz korzystasz z Joomla to przeczytaj forum i nie zostawiaj takie kocówki kup.pc.pl/index.php?option=com_sobi2&catid=15&Itemid=53

megakat.pl dobre staty to 275 BL ? :D

Statystyki można różnie rozumieć, więc ja się posiłkuję Google Analitycs. Co do site na Megakat.PL masz ponad 5900 zaindeksowanych. Co do BL jest więcej jak podałeś, a skrypty też potrafią się mylić począwszy od mypagerank.pl . Niemniej BL jest mniej i tu przyznaję rację. Nie napisałem, że te katalogi są ach i och . Mamy różny sposób patrzenia na katalogi. Mam świadomość, że wymaga to czasu i ciągłej pracy :) Dziękuję, że zwróciłeś uwagę na niedoróbki w Joomla, ale jeśli się tak znasz to wejdź też na websiteoutlook i wtedy może zmienisz zdanie - mam na myśli kup pc

Wiem, że to 2-3 lata czekania - co Joomla szukam speca od tego. Ja się w skryptach nie grzebię ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności