Skocz do zawartości

Katalog P3 - Promocja

mojegrzywacze

Rekomendowane odpowiedzi

Nie wiem jak ty mierzisz BL ja mierze jak większość na PIO :D

Co do Jommla wystarczę w PA włączyć 3 przyciski i zmienić nazwę pliku w głównym katalogu.To są podstawowe rzeczy

Poco piszesz ze katalog (ten na Joomla)ma PR2 jak realnie ma PR1 wprowadzasz celowo ludzi w błąd doklanie na stronie glownej.

Co do trzeciego katalogu to daje 100% ze jego kopiłeś.

Rada poczytaj dzial dla początkujących o BL, SITE, linkowaniu, o krótkich adresach z przyrostkiem, i td

Nikt tobie złe nie życzę ale kiedy ktoś zwraca uwagę a ty nie rozumiesz w cale o co chodzi, to jest lekko wkurzające.

Co do opląt w twoich katalogach - "jeleni" będą dodawać ale ile ich masz dużo? .A osoby katalogujące zawodowo prosto nie wpiszą twoje katalogi na swoje listy bo narazie NIC NIE WARTE a już płatne. smutno ale fakt

• Odpowiedzi 42
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Nie wiem jak ty mierzisz BL ja mierze jak większość na PIO :D

Co do Jommla wystarczę w PA włączyć 3 przyciski i zmienić nazwę pliku w głównym katalogu.To są podstawowe rzeczy

Poco piszesz ze katalog (ten na Joomla)ma PR2 jak realnie ma PR1 wprowadzasz celowo ludzi w błąd doklanie na stronie glownej.

Co do trzeciego katalogu to daje 100% ze jego kopiłeś.

Rada poczytaj dzial dla początkujących o BL, SITE, linkowaniu, o krótkich adresach z przyrostkiem, i td

Nikt tobie złe nie życzę ale kiedy ktoś zwraca uwagę a ty nie rozumiesz w cale o co chodzi, to jest lekko wkurzające.

Co do opląt w twoich katalogach - "jeleni" będą dodawać ale ile ich masz dużo? .A osoby katalogujące zawodowo prosto nie wpiszą twoje katalogi na swoje listy bo narazie NIC NIE WARTE a już płatne. smutno ale fakt

Pr w Joomla jest 1 nie wiem dlaczego na przycisku graficznym wygenerowanym na stronie mypagerank jest inaczej. Nie wprowadzam w błąd celowo i tu radzę więcej pokory z osądzaniem, bo wszędzie piszę PR1 . Tak kupiłem ten katalog . Wiesz, co do płatności ja mam swoją politykę a rady przyjmę chętnie oraz pomoc na pw. Krytykę przyjmuję, a ponieważ nauka trwa, a poprawki są na już to czekam na propozycje co za ile - proste.

Kolejny, który chce zostać milionerem za pomocą nic nie wartych katalogów.

gdzie tam milionerem bardziej ciułaczem :good:

Nasze Katalogi - W naszych katalogach Twoja strona zyskuje.

Witaj Mojegrzywacze!

W Twoich katalogach masz błąd z linkami, dla przykładu wchodzisz na podkategorię katalogi stron

Katalogi stron

lub

Katalogi stron

i klikasz na podstronę np. 2 a tu nic :good: , zamiast kolejnych katalogów jest to:

Wynik wyszukiwania:

Brak wpisów

Popraw to :D

Polskadirect.pl - Dobry katalog firm - Firmy od A do Z

REKLAMA od A do ZFIRMY REKLAMOWE – USŁUGI REKLAMOWE – AGENCJE REKLAMOWE – KATALOGI STRON I FIRMZAPRASZAMY DO REKLAMY

REKLAMA DŹWIGNIĄ HANDLU !

Witaj Mojegrzywacze!

W Twoich katalogach masz błąd z linkami, dla przykładu wchodzisz na podkategorię katalogi stron

Katalogi stron

lub

Katalogi stron

i klikasz na podstronę np. 2 a tu nic :good: , zamiast kolejnych katalogów jest to:

Wynik wyszukiwania:

Brak wpisów

Popraw to :D

Bardzo dziękuję za zwrócenie uwagi na ten fakt - zostanie poprawione

• 4 tygodnie później...
Regulamin
Regulamin

Regulamin katalogu "P3 Katalog Seo z szybką moderacją":

Tutaj wpisz treść regulaminu. Możliwe są osobne ustawienia regulaminu dla wpisów darmowych oraz dla wpisów płatnych (Premium SMS).

:)

Lidzie nie potrafia napisać 2 zdania a już chcą zarabiać na innych, pokory koledzy pokory

Ja dla mnie KATALOG NIC NIE WART , BL aż 3 ;)

KATALOG MA PR- ZERO

kup.pc.pl - niema co komentowac :D jak juz korzystasz z Joomla to przeczytaj forum i nie zostawiaj takie kocówki kup.pc.pl/index.php?option=com_sobi2&catid=15&Itemid=53

megakat.pl dobre staty to 275 BL ? :D

Statystyki można różnie rozumieć, więc ja się posiłkuję Google Analitycs. Co do site na Megakat.PL masz ponad 5900 zaindeksowanych. Co do BL jest więcej jak podałeś, a skrypty też potrafią się mylić począwszy od mypagerank.pl . Niemniej BL jest mniej i tu przyznaję rację. Nie napisałem, że te katalogi są ach i och . Mamy różny sposób patrzenia na katalogi. Mam świadomość, że wymaga to czasu i ciągłej pracy :) Dziękuję, że zwróciłeś uwagę na niedoróbki w Joomla, ale jeśli się tak znasz to wejdź też na websiteoutlook i wtedy może zmienisz zdanie - mam na myśli kup pc

ogólnie rzecz ujmując jak popracujesz za darmoola co najmnije rok a najlepiej 2-3 lata to się dorobisz mocnego katalogu. tak to masz jeden z wielu tysiecy nic nie wartych stron.

Wiem, że to 2-3 lata czekania - co Joomla szukam speca od tego. Ja się w skryptach nie grzebię ;)

Witam od dziś do 14.01.2011r wpisy w katalogu P3 będą rozpatrywane bezpłatnie o ile będą zgodne z regulaminem. Zapraszamy www.p3.com.pl

• 2 miesiące temu...
Regulaminu nie ma, a strony dodać nie mogę. Wymaga linku zwrotnego.

Dodawanie linku zwrotnego nie jest już obowiązkowe. Natomiast w tej chwili istnieje możliwość dobrowolnego zamieszczenia linku do katalogu stron P3. Z nowości wspomnę już o tym, że jest przygotowany unikalny design, który zostanie wdrożony w ciągu 2 óch dni. Oczywiście strony nie spełniające określonych kryteriów są usuwane. Jeśli zauważycie konieczność dokonania poprawek proszę o informację. Poza design wszystkie strony zostały przeniesione na lepszy hosting i skonfigurowane pod przyjazne linki. Dodatkowo każdy z serwisów zyska unikalny szablon, ale to nastąpi stopniowo

od uruchomienia katalogu minęły z górą 3 miesiące

a prowadzi do niego tylko 6 linków!

to jaki sens dodawania stron?

domena z 2001 wszystkiego nie załatwi

Poradnia Dietetyczna Magia Zdrowia, a w niej przyjazny dietetyk :).

Centrum Medyczne z Wrocławia - lekarze specjaliści, badania, rehabilitacja.

Strona internetowa poświęcona unikatowej chińskiej sztuce walki - wejdź na kung fu Wrocław!

Regulaminu nie ma, a strony dodać nie mogę. Wymaga linku zwrotnego.

Dodawanie linku zwrotnego nie jest już obowiązkowe. Natomiast w tej chwili istnieje możliwość dobrowolnego zamieszczenia linku do katalogu stron P3. Z nowości wspomnę już o tym, że jest przygotowany unikalny design, który zostanie wdrożony w ciągu 2 óch dni. Oczywiście strony nie spełniające określonych kryteriów są usuwane. Jeśli zauważycie konieczność dokonania poprawek proszę o informację. Poza design wszystkie strony zostały przeniesione na lepszy hosting i skonfigurowane pod przyjazne linki. Dodatkowo każdy z serwisów zyska unikalny szablon, ale to nastąpi stopniowo

Zgadzam się, że prowadzi mało linków i nie opieram się na założeniu wieku samej domeny. Jednakże mając grupę katalogów nie sposób od razu wszystkie wyprowadzić na szczyty. Nie mówiąc o czasie jaki to pochłania przy tworzeniu unikalnych opisów do katalogów czy innej formie reklamy.

Nie pisz takich głupot, bo nie znasz zakresu moich obowiązków.

współczuję poziomu!

Powiedz tylko kogo interesują Twoje obowiązki ?? Każdy ma obowiązki, jeden w pracy, drugi w budce z piwem i gra muzyka ;)))

Ekologiczne torby papierowe z nadrukiem. Wysoka jakość! Chyba, że wolicie torby w Gdańsku ...
Siemianice to taka mała słoneczna miejscowość :)

6 linkow to można w pare minut zdobyć. Ba, w kilka sekund jak się ma gotowy artykuł z szybką indeksacją.

Powiem Ci tylko tyle, że mój WebMini ma ponad 200 linków, bo gdyby miał mniej to nawet boty by pouciekały :D

A tak szczerze - weź Pan popracuj nad tymi katalogami, bo wpisy od jeleni szybko się skończą. ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności