Skocz do zawartości

Katalog P3 - Promocja

mojegrzywacze

Rekomendowane odpowiedzi

Jak to w żaden sposób nie idzie usprawiedliwić? Nie pisz takich głupot, bo nie znasz zakresu moich obowiązków.

Polecam zapoznać się z regulaminem, nie wiem czemu dodałeś tutaj katalog na którego linkowanie nie jesteś w stanie poświęcić kilkudziesięciu minut :(

Dlatego, że mam 30 ści innych i praca na katalogach nie dotyczy samego linkowania, co jak sam zauważyłeś zabiera kilkadziesiąt minut . Kto chce może dodać link jeśli sam umie wyciągnąć wnioski i wnieść pewien kredyt zaufania zapraszam. Kto myśli, że szukam jeleni jego sprawa. Po to jest forum, żeby jedni marudzili, a inni tym czasie skorzystali.

Nasze Katalogi - W naszych katalogach Twoja strona zyskuje.

• Odpowiedzi 42
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Jeden web mini, a ponad 20 ścia katalogów to różnica. Prawda? Przewrotnie mogę podać adres katalogu i napisać, że Twoje 200 linków zakrawa na kpinę przy jego linkowaniu i że sam szukasz Jeleni. Nie trzeba mnie uświadamiać o rzeczach oczywistych ani nie zamierzam się licytować. Kto chce zaufać może zgłosić stronę a komu to nie leży ma tysiące innych. Wkrótce radość właścicieli katalogów opartych o wątpliwej jakości artykuły się skończy po zmianach algorytmu google i wtedy wyjdzie czy warto było robić to z głową, a nie cieszyć się indeksacją jednego artykułu pod x (adresów ip). Zresztą strategii reklamowania stron jest wiele i każdy wybiera to, co mu najbardziej odpowiada ze wszystkimi tego konsekwencjami.

Człowieku ty nas nie uświadamiaj o strategiach reklamowania itp. itd.

Co mają zmiany w algorytmie do 6 BL prowadzących do Twojego katalogu? Chyba nie powiesz mi, że po zmianach w algorytmie Google będzie bardziej doceniać Twój katalog ze względu na małą ilość BL :(

Dajesz ludziom wybrakowany bubel, którego za wszelką cenę chcesz wpakować w świąteczne opakowanie. Prawda jest taka, że tutaj są ludzie, którzy mają 50 takich katalogów jak Ty i wszystkie z nich mają setki razy więcej linków. Nie mówię Ci tego po to, żeby krytykować, tylko po to, żebyś zrozumiał, że zakres Twoich obowiązków nikogo tutaj nie interesuje.

My oczekujemy dobrego katalogu stron, który przekaże naszym stroną jakąś moc. A co przekazuje Twój katalog?

Człowieku ty nas nie uświadamiaj o strategiach reklamowania itp. itd.

Co mają zmiany w algorytmie do 6 BL prowadzących do Twojego katalogu? Chyba nie powiesz mi, że po zmianach w algorytmie Google będzie bardziej doceniać Twój katalog ze względu na małą ilość BL :soczek:

Dajesz ludziom wybrakowany bubel, którego za wszelką cenę chcesz wpakować w świąteczne opakowanie. Prawda jest taka, że tutaj są ludzie, którzy mają 50 takich katalogów jak Ty i wszystkie z nich mają setki razy więcej linków. Nie mówię Ci tego po to, żeby krytykować, tylko po to, żebyś zrozumiał, że zakres Twoich obowiązków nikogo tutaj nie interesuje.

My oczekujemy dobrego katalogu stron, który przekaże naszym stroną jakąś moc. A co przekazuje Twój katalog?

No właśnie nie uświadamiaj mnie o innych, bo zacząłeś, że masz jeden. Popracuj przy kilkunastu to porozmawiamy ;)

Autorze katalogu, dodaj proszę podkategorię Fora internetowe w Komputery i Internet oraz Tenis ziemny w Sport, bo nie mam gdzie dodać swojej stronki.

Forum o siostrach Radwańskich RADWANSKIE.net: Agnieszka Radwańska, Urszula Radwańska - czyli siostry Radwańskie. Po kontuzji powraca Ula Radwańska.

Gry na OPCG.net to stare gry abandonware, do pobrania za darmo.

Autorze katalogu, dodaj proszę podkategorię Fora internetowe w Komputery i Internet oraz Tenis ziemny w Sport, bo nie mam gdzie dodać swojej stronki.

Mówisz i masz. Ewentualnie, jeśli ktoś chce dodać nową podkategorię wystarczy zasugerować, bo jest taka możliwość wówczas ja to akceptuję z poziomu panelu admina

Wielkie dzięki ;)

Forum o siostrach Radwańskich RADWANSKIE.net: Agnieszka Radwańska, Urszula Radwańska - czyli siostry Radwańskie. Po kontuzji powraca Ula Radwańska.

Gry na OPCG.net to stare gry abandonware, do pobrania za darmo.

• 4 miesiące temu...

Zapraszam do nowego spisu katalogów nowa stajnia katalogów N-GaGe - zapraszam opartych głównie o skrypt otwarty mini z modyfikacjami melmy. Szczególnie silną grupę katalogów będą tworzyć te z kategorii zdrowia i urody. Aktualnie widać dwa z nich, a pozostałe zobaczycie po zmianie szaty graficznej. To samo dotyczy katalogów ogólnotematycznych. Spis posiada zaawansowane wyszukiwanie (sortowanie) wg. kategorii, rodzaju skryptu, czy wymaga moderacji i płatności. Pozostałe informacje na stronie głównej. Zainteresowani reklamą bannerową, współpracą lub dodaniem swoich serwisów do wszystkich katalogów z danej kategorii też proszę pisać przez formularz. Dopracowywanie niektórych katalogów odbywać się będzie na bieżąco. To już rok odkąd rozpocząłem budowanie listy serwisów i efekty pracy jeszcze nie takie jakbym tego sobie i innym życzył. Jestem otwarty na sugestie itd.

1. Mój katalog na seoku z fajną unikalną skórką (www.krasnolud.com) jest w 100% za free i tak zostanie przez minimum 1 rok (może dłużej). W przeciwnym razie nikt nie się doda i nikt nie będzie nawet linkował swoich wpisów przez co katalog zaraz padnie. Katalogi nie są po to by od razu czerpać z nich zyski. Na 100% nikt nie doda się do tych katalogów za sms-a (dużo linków wychodzących i brak mocy)

Stron oczekujących: 1974 (www.krasnolud.com)

Lekko dziwne , nie moderowany czy co???

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności