Skocz do zawartości

Brak strony głównej w indexie.

jurand

Rekomendowane odpowiedzi

Podłącze się do tematu: dopalałem stronę główną e-weblinkiem www.domenno.pl był na top 5 "najtańsze domeny" i inne frazy a teraz od jakiegoś czasu strona główna nie jest widoczna, natomiast miejsca w Google strony głównej zastąpiły podstrony z gorszą pozycją. Od jakiegoś czasu dopalam tylko statlinkiem ale główna jak poleciała tak poleciała.

Czy to normalne? Czy Google samo uznało sobie, że podstrona będzie wyżej wyświetlana niż strona główna?

Nie wiem, czy dalej dopalać statlinkiem stronę główną czy może już lepiej skupić się na tych podstronach, które są po prostu wyżej w google???

Najtańsze domeny i tani dobry hosting www (e-poradnik o domenach i hostingu). Kupuj najtańsze domeny!

Cennik odnowień domen z VAT: .PL - od 42 do 50 zł (IDN 15 zł), .EU - 25 zł, .COM, .NET, .INFO, .BIZ, .ORG - 30 zł, REGIONALNE- 18,45 zł.

ipHosting.pl - kup domenę na hosting seo

Skoro google uznaje podstronę za bardziej wartościową, to chyba powinieniem teraz linkować właśnie tą podstronę a stronę główną sobie darować, skoro jest daleko w tyle? Dobrze myślę?

Najtańsze domeny i tani dobry hosting www (e-poradnik o domenach i hostingu). Kupuj najtańsze domeny!

Cennik odnowień domen z VAT: .PL - od 42 do 50 zł (IDN 15 zł), .EU - 25 zł, .COM, .NET, .INFO, .BIZ, .ORG - 30 zł, REGIONALNE- 18,45 zł.

ipHosting.pl - kup domenę na hosting seo

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności