Skocz do zawartości

Pod wzgledem SEO

Ald

Rekomendowane odpowiedzi

Chcialbym zebyście ocenili moje forum pod wzgledem SEO (friendly url'e , mapa strony itp), nie chodzi mi o wyglad zawartosc itp. TAK widzialem ten post w ktorym pisze ze nie dajemy for do oceny, lecz mi nie chodzi o taka typowa ocene :D .

Ogolnie napisze co zastosowalem:

-Przyjazne url'e do for i tematow

-Spis Tematow (taka mapa strony :) ) tez z przyjaznymi url'ami

https://forum.gtaonline.info/ - Forum

https://forum.gtaonline.info/tematy.php - ten spis tematow dla tych ktorzy by nie znalezli :)

Bylbym wdzieczny gdbyscie powiedzieli co uwazacie za zle od strony pozycjonowania i czego brakuje, co moglbym dodac.

Pozdrawiam

Odfiltruj sesje (przynajmniej dla robotow). Mimo, ze nie bylem zalogowany id sesji mialem w adresie. Roboty kiepsko sobie z tym radza.

Oficjalna strona serii Football Manager ( FM 2005, FM 2006 ) - CM Revolution

Forza MLKS Woźniki Śląskie!

Mam Session killera czy cos takiego i to jest chyba tylko dla robotow jesli sie nie myle. A przy okazji czy jesli w mapie strony bedzie duzo podstron to strona zrobi sie bardzo duza, czy warto ja dzielic na kilka czy nie? chodzi mi oto czy wart zeby na 1 stronie mapy bylo powiedzmy 100 linkow do podstron a zreszta na kolejnej zeby strony nie byly takie duze

Pod względem SEO, to moim zdaniem powinieneś sobie zadać pytania 3 pytania.

1. pod jakie słowa chcesz się pozycjonować?

2. czemu akurat takie?

3. po co, skoro nikt szukający "tych słów", nic tam nie znajdzie?

nic więcej nie przychodzi mi do głowy

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności