Skocz do zawartości

Dodawanie tekstów i multi zarządzanie WP

amii

Rekomendowane odpowiedzi

Załóżmy że mam 20 blogów i chciałbym je skonfigurować w jednym miejscu za jednym razem (np. chcę zmienić email administratora), czy można wprowadzić taką funkcjonalność? A może takie rozwiązanie już gdzieś istnieje?

Tani, szybki i niezawodny hosting, już od 35zł rocznie  - Webhosting1st

Sklep z częściami do laptopów.

• Odpowiedzi 31
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Załóżmy że mam 20 blogów i chciałbym je skonfigurować w jednym miejscu za jednym razem (np. chcę zmienić email administratora), czy można wprowadzić taką funkcjonalność? A może takie rozwiązanie już gdzieś istnieje?

Myślę, że da radę coś takiego zrobić. Pomyślę nad tym tymczasem została wprowadzona nowa funkcjonalność, multi dodawanie linków zapraszam do testów i spamowania ;)

https://ebiznes.hekko.pl/synonim/admin.php

login i hasło: admin

Najtańsze przedłużenia domen: masternet.pl468x60.jpg

50 zł w zakładzie bez ryzka - betclic.pl

Darmowe gry flash

Sporo nowych funkcjonalności:

- dodana funkcja losująca synonimy z nawiasów {fajny|fajniejszy|najfajniejszy} także zagnieżdżonych. Funkcja ta może być łączona z poprzednią losująca synonimy z bazy. Obydwie funkcje można dowolnie aktywować.

- możliwość definiowania multi artykułów. Można zdefiniować dowolną ilość artykułów i zapisać w programie. Artykuł, który chcemy aktualnie dodawać robimy aktywny.

- wzbogacenie instrukcji CRON. Program będzie można odpalać w harmonogramie typu:

15 pingów na dobę

dodanie 7 artykułów na dobę

zmiana artykułu raz na dobę

skanowanie indeksu Google raz na dobę

oczywiście wszystkie te wartości będzie można dowolnie modyfikować. Jedyna rzecz jakie trzeba dostarczyć programowi to artykuły, resztę wykonuje automat.

Program będzie dostępny na dniach w cenie od 30-80 PLN. Program będzie dostępny jako otwarty kod.

Darmowe gry flash

Wprowadz masowe dodawanie adresow blogow jak i hasel i powinno byc Ok

Z hasłami mogę wprowadzić, tzn. może być to tak rozwiązanie, że wprowadza się hasło i zaznacza blogi na, których ma ono działać i program automatycznie zmienia hasło na blogach z tym, że wcześniej blogi musiały by być wprowadzone do systemu.

Natomiast co do masowego dodawania adresów blogów to jak to miało by wyglądać ?

W tej chwili jest opcja, że każdego bloga z hasłem, loginem i kategorią gdzie mają być dodawane artykuły można wprowadzić poprzez panel (nie jest aktywna w wersji demo). Więc myślę, że inaczej tego się raczej nie da zrobić bo i tak każdego bloga musisz zweryfikować hasłem i loginem.

Darmowe gry flash

• 3 tygodnie później...

i jak idą prace nad softem ?

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

i jak idą prace nad softem ?

Co takiego ciekawego w nim jest w porównaniu do LFE ? Przymierzam się do zakupu dobrego softu do zarządzania grupą WP i nie tylko...

M

Pozycjonowanie lokalne, Wymiana linków tematycznych, Tematyczne artykuły sponsorowane.  >>>>> Informacje na stronie :  Tani hosting

lfe mi nie działa na wszystkich hostingach... np w neteasy blokuje mi się połączenie do WPków

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

np w neteasy blokuje mi się połączenie do WPków

oooo, jak to możliwe ? Próbowałeś to wyjaśniać ? W czym problem ? Chciałbym wybrać naprawdę dobre rozwiązanie. Za LFE trochę się płaci w końcu.

Produkt z tego wątku może być konkurencyjny w zakresie zarządzania i dodawania do WP - to może, ale nie musi mi wystarczyć.

M

Pozycjonowanie lokalne, Wymiana linków tematycznych, Tematyczne artykuły sponsorowane.  >>>>> Informacje na stronie :  Tani hosting

ponoć LFE u nich ni eprzedstawia sie user-agentem... co trochę dziwi bo na innych hostingach nei ma z tym problemu

ponoć LFE u nich ni eprzedstawia sie user-agentem...

eee, to spoko, żadna wada. Zresztą skoro kod jest otwarty, to możesz sam sprawdzić i ew. poprawić.

M

ponoć LFE u nich ni eprzedstawia sie user-agentem...

eee, to spoko, żadna wada. Zresztą skoro kod jest otwarty, to możesz sam sprawdzić i ew. poprawić.

M

ni ejestem programistą to raz, dwa user-agenty są jak drut - jestich chyba ze 20 zaprogramowanych - nawet google bot :P

ni ejestem programistą to raz, dwa user-agenty są jak drut - jestich chyba ze 20 zaprogramowanych - nawet google bot :P

skoro tak, to uciułam i w przyszłym miechu kupię. Są może jakieś refy przy zakupie ? Chętnie to uczynię z Twojego.

M

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności