Skocz do zawartości

Linkowanie

Tomek25

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć takie pytanko , mam słowa kluczowe A,B,C na wszystkie razem oraz każde z osobna wyszukuje pierwsze 10,20,30 wyników i staram się tam zostawiać linki, jak się da to opis.

1.Najlepiej stronę główną ?Czy na zmiane z podstronami?, czy jak zostawie już taki wpis ,jest sens na tych stronach zostawiać (jako inny wpis) linki podstron? .To żmudna praca, przyniesie jakiś zadowalający efekt proporcjonalny do poświęconego czasu

2.Czy można później jakoś taki wpis dopalić,jednocześnie nie wspomagając takiej strony która jest wyżej niż moja bo to by bez sensu było,czy to ma sens tylko w przypadku pressel page wordpress itp?

1. Ogolnie chodzi o to zeby zostawic link - najlepiej z anchor text czyli z fraza ktora pozycjonujesz. Zasada jest taka ze link to link , jezeli zostawic 1 link do strony glownej + uda Ci sie ( admin nie wykasuje bo zobaczy ze spamujesz mu strone ) zostawic link do postrony to tez fajnie. Ja bym raczej nie zostawial linku NA TYCH stronach lecz na stronach linkujacych do tych 10,20,30 stron - tzw. kradniencie linkow :-)

Chodz nie zaprzecze ze linkowanie do stron z top10 pomoze Ci podciagnac sie do gory.

2. Nie da sie. Linkujesz strone ktorej nie chcesz linkowac wiec musisz sie zastanowac czy warty jest tego link czy nie. Mozesz spingowac BLe pozostawione w ostatecznosci - ale tak jak mowie lepiej jest to robic na ich BLach.

Inna opcja to taka ze te strony sa tam bo np. pozycjonowane sa na 3 slowa kluczowe A B C i mozesz im zostawic BLa pod najslabsze ich slowko wiec pod tym slowiem masz duza szanse ich wyprzedzic ( oczywiscie nie musisz ale mozesz :D ) .

Duzo linkow :-)

Powodzenia!

Kontakt priv lub facebook. Domeny DR:20 /RD:20-100+ / 0% Spamu / Linki ze strony głównej!!

PgJ4c.jpg

Linkuj także podstrony a nie tylko stronę główną bo to właśnie na podstronach najczęściej występuje "właściwa" treść z dużym nasyceniem słów kluczowych a wtedy właściwie moc i tak jest przekazywana na stronę główną

projektowanie i tworzenie www

profesjonalnie wykonane strony internetowe

Czy możliwe jest aby strony linkowane tylko katalogami dostały wyzerowanie PR?

Mam 5 stronek, które mają łatwe frazy i z powodzeniem jadę je moderowanymi katalogami dobrej jakości. Każda z tych domen dostała wyzerowanie PR po pewnym czasie katalogowania.

Katalogi na serio dobre.

Jak myślicie? Czy to zbieg okoliczności?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności