Skocz do zawartości

Katalog Stron

sebekzosw

Rekomendowane odpowiedzi

Witam!

Chciałbym zrobić skuteczny katalog stron internetowych. Co powinienem zrobić aby był wysoko w google i miał dużo użytkowników? Chodzi mi o funkcje i opcje? Liczę na wasze uwagi dotyczących inne katalogi i propozycji ciekawych :D

oferuje usługi w zakresie tworzenie stron internetowych

Przejzysty , darmowy , duzy PR( najlepiej pr9) , wysoko w google ( wtedy bedziesz mial traffic ) , najlepiej nie powinien miec wogule wychodzacych linkow. Raczej nie mozliwe.

Zrob katalog i go wypozycjonuj na 1-3 slowa kluczowe , dostan sie do top10 , zrob pare ebookow na temat dodawania katalogow - zrob tam liste katalogow - swoj na pierwszym miejscu - think outside the box :D

Kontakt priv lub facebook. Domeny DR:20 /RD:20-100+ / 0% Spamu / Linki ze strony głównej!!

PgJ4c.jpg

tam ma być slider, ale na razie nie ma stron które tam się znajdują... jak oceniasz ten katalog?

myślałem o zrobieniu ograniczenia liczby kategorii i liczby tagów w zależności od rodzaju wyróżnienia... np 5 tagów (FREE) i 10 tagów (GOLD) oraz np 1 kategoria (FREE) i 3 kategorię (GOLD). Takie przemyślenia, jednak liczę na jakieś sugestie w tej sprawie. Chcę zrobić stronę dynamiczną tzn ze będzie działała bez odświeżeń, ale też będzie przyjazna dla botów i użytkowników bez JS. Co uważacie o tym?

moje ostatnie dziecko - www.web-box.pl ale sprzedane :D

Zrobiłeś taką perełkę i Ty się nas pytasz co powinieneś zrobić lepiej :good: - chyba powinno być na odwrót :P

Jeśli wolno tylko coś nieśmiało "skrytykować" to rejestracja jako opcja - 75% ludzi woli dodawać wpisy bez rejestracji ;)

iDir - skrypt na katalog stron lub firm - następca projektu SEOKatalog, dostosowany do dzisiejszych standardów, w pełni responsywny, na nowoczesnym frameworku.

nie pytam się was jako programista, ale jako osoba chcąca prowadzić taką stronę i chcąca przyciągnąć potencjalnych użytkowników... na pewno zauważyliście brak jakiś funkcji/opcji na jakimś katalogu, która mogłaby przyczynić się to pozycjonowania, czy jakiś innych prac, strony

Nie jestem w katalogach zbyt obeznany ale widze np.

https://web-box.pl/internet/katalogi-stron/3/ - moglby zamiast tego byc permlink z nazwa a nie liczba( SEOFRIENDLY)

podobnie z linkiem na stronie - link podany do adres strony a molgby by byc anchor czyli nie www.katalogpro.eu a katalog stron ( podobnie jak u kolegi w online-24.pl )

Ciekawi mnie jak jest z pozycjonowaniem tego.. wszystko dynamicznie sie odswieza ale czy naprawde tak dobrze kataloguje? Testowales to / testowal ktos z was to ?

Robiles sam grafike / kodowales? Ile czasu nad tym pracowales jezeli mozna wiedziec.

Ogolnie to czysto , przejzyscie i miło graficznie - pachnie takim 2.0 :-)

Co do topu to moze jednak zmniejsz go o kilkadziesiat % bo faktycznie trzbea przwijac zebys cos zobaczyc , szkoda miejsca na obrazek.

Kontakt priv lub facebook. Domeny DR:20 /RD:20-100+ / 0% Spamu / Linki ze strony głównej!!

PgJ4c.jpg

https://web-box.pl/internet/katalogi-stron/3/ - moglby zamiast tego byc permlink z nazwa a nie liczba( SEOFRIENDLY) - czyli jaki powinien mieć adres?

podobnie z linkiem na stronie - link podany do adres strony a molgby by byc anchor czyli nie www.katalogpro.eu a katalog stron ( podobnie jak u kolegi w online-24.pl ) - podobnie jak wyżej to jak powinno być

Z kwestią dynamiki tej strony - to co jest dynamiczne to i tak jest dla zalogowanych więc to bez znaczenia czy się będzie pozycjonowało.

Grafikę robił DragonXT - www.dragonxt.pl - zapraszam na jego portfolio. Ja zaś robiłem CMS. Zapraszam na moje portfolio: www.spisula.pl

Trudno mi to określić ile pisałem bo było dużo przerw na inne płatne zlecenia. Ten katalog miał być dla mnie i mojego grafika, ale znaleźliśmy klienta.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności