Skocz do zawartości

Moderowany Precel - Zapraszam do dodawania

dawstaw

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 93
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 2 tygodnie później...

Witam. Ze względu na ostatnie włamania na nasz serwer dedykowany na którym trzymamy xr były problemy z linkowaniem.

Obecnie wznawiamy linkowanie. Z Tym że Proszę podawać linki do waszych wpisów w tym temacie. Wtedy zostaną one podlinkowane.

Pozdrawiam

Zobacz koniecznie Blog Doroty oraz pamiętaj że do gry w paintball będą Ci potrzebne kulki do paintballa.

Witam.

Ja też prosiłbym o dopalenie ;)

Warunki spełnione.

https://smob.pl/jak-zastapic-cala-kosmetycz...nym-preparatem/

Moje skromne przemyślenia na temat pozycjonowania próbuję przedstawiać na blogu -> https://blog.karlosky.pl
Osoby zainteresowane współpracą w zakresie SEO zapraszam na stronę www.topmaker.pl oraz https://pozycjonowanie-bialystok.pl

• 2 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...

Widzę, że właściciel regularnie odwiedza forum:

Ostatnio widziany: 14.02.11 - 19:41

A i tak ignoruje wszystkie wiadomości, w dodatku nie czyści skrzynki żeby nikt mu na PW nie pisał o tym, że zobowiązywał się dopalać xrummerem wpisy a tego nie zrobił. Nie warto się starać i dodawać unikalnych długich wpisów bo i tak ich nie dopali. Strata czasu.

• 4 tygodnie później...

Witam. Przepraszam za brak oddezwu..

W Preclu nastąpiły dość poważne zmiany. A mianowicie dużo zmian w wyglądzie w wielu ustawieniach linkowaniu wewnętrznym, SEO itp.

Wszystkie publikacje które zostały dodane i dopalone zostaną tutaj przeniesione do nowej wersji precla. Puki co stare publikacje mieszczą się w preclu tutaj

Obecnie zaprzestaliśmy dopalania xrummerem. Jednak jak ktoś dodał swoje 4000 znaków podać tu tytul a zostanie on w inny sposób podlinkowany. Wkrótce już ruszamy całkiem poważnie z portalem. Będzie dość mocno pozycjonowany i promowany. Myślę że warto dodać swój artykuł.

Obecnie przywracamy starą bazę jednak w dużej mierze odsysamy spam.

Na chwile obecną zmienił się sposób dodawania wpisów. Teraz są 2 możliwośći.

A) Dodawanie wpisu bez rejestracji poprzez link: https://www.smob.pl/dodaj-publikacje/ ( sam filmik jak dodać publikacje zobaczycie tutaj

)

:) Dodanie publikacji z zarejestrowanego konta. Rejestracja tutaj (dodano captcha tak aby boty nie mogły sie rejestrować publiker omniadd itp)

Zmieniła się także geolokalizacja precla. Przedtem była to Polska teraz USA

Obecnie wersja beta.

Nowy wygląd precla - Płatna templatka , mam nadzieje że wam się spodoba.

screen.jpg

nn.gif

Zobacz koniecznie Blog Doroty oraz pamiętaj że do gry w paintball będą Ci potrzebne kulki do paintballa.

To w takim razie przepraszam, ale sam rozumiesz co można pomyśleć widząc coś takiego i brak reakcji właściciela :) Coraz częściej wielu się po prostu nudzi "impreza" z preclami czy katalogami. Wygląd profesjonalny, tylko chyba trochę za dużo tych boksów i informacje się nieraz powtarzają, ale rozumiem że to beta :) Plus za łatwe dodawanie artykułów.

P.S.

Mój stary artykuł to "Eurowizja. Europejskie święto muzyki", 4000 zn.

Katalog stron - Domena 2003, sukcesywnie linkowany katalog stron. Max. 1 link wych.

Konkurs Piosenki Eurowizja -

Eurowizja

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności