Skocz do zawartości

Moderowany Precel - Zapraszam do dodawania

dawstaw

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 93
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

@happysmile

Nie ma takiej możliwości bo to jest tak zwane hotlinkowanie. Po dodaniu wpisu system sam sciąga obrazek na dysk. Gdyby tak każdy wstawiał obrazek z innego serwera to okazało by się iż później komuś zajeżdżam serwer. Hotlinkowanie jest nielegalne i szkodliwe.

ps. Jak pisałem już wcześniej wszystkie publikacje które miały 4000 znaków zostaną przywrócone w określonym czasie...

@esder

Twój tekst o Eurowizji dodany ( https://www.smob.pl/eurowizja-europejskie-swieto-muzyki/ )

Dodatkowo powiem Ci że jak to określiłeś- "impreza z preclami" raczej mi się nie nudzi... Domena opłacona na kilka lat dodatkowo serwis cały czas pozycjonowany.

@bold

Obecnie nie dopalamy xrummerem ( awaria maszyny...jak znajdziemy jakiś dobrzy sprzęcik to może wrócimy do dopalania.) Obecnie strona jest pozycjonowana innymi sposobami.)

Zapraszam do dodawania nowych wpisów:

nn.gif

Zobacz koniecznie Blog Doroty oraz pamiętaj że do gry w paintball będą Ci potrzebne kulki do paintballa.

• 4 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...

Uwaga:

38538005.jpg

Zaczynamy powoli znowu dopalać wpisy. Na chwile obecną:

Wpisy pierwszych 10 osób które dodadzą swoje artykuły (zgodne z kryteriami) do tego precla i umieszczą tutaj (w tym temacie) do niego link zostaną podlinkowane xrummerem. ( 2000+ profili na forach z xrummera z linkiem do wpisu.)

Zapraszam do dodawania.

Zobacz koniecznie Blog Doroty oraz pamiętaj że do gry w paintball będą Ci potrzebne kulki do paintballa.

Oto adres wpisu(dostępny po zalogowaniu bo na razie oczekuje na akceptacje):

Dodałem 2 linki zewnętrzne ponieważ w Regulaminie pisze iż mogą być 2, natomiast na stronie "dodaj publikację" pisze, że może być jeden.

Pozdrawiam :)

Wdrażaj systemy ISO taniej, szybciej, pewniej. Oferujemy wdrożenia, szkolenia, certyfikację ISO 9001 oraz innych systemów z branży. Przedstawimy oferty związane z systemami ISO w ciągu 5 dni, a Ty wybierzesz najlepszą z nich!

Napisane:

https://www.smob.pl/?p=2613&preview=true

Czekam na akceptację ;).

Ratownik medyczny o swojej pasji, pracy i nie tylko polskim ratownictwie medycznym. Prowadzi także szkolenia z pierwszej pomocy i projektuje koszulki ratownictwo medyczne dla ratowników, pielęgniarek i innych medycznych specjalistów.

Napisane:

https://www.smob.pl/?p=2613&preview=true

Czekam na akceptację :) .

Opublikowane , Dopalone (ok 2500 profili)

Oto adres wpisu(dostępny po zalogowaniu bo na razie oczekuje na akceptacje):

Opublikowane , Dopalone (ok 3000 profili)

Dziękuje bardzo. Bardzo fajne wpisy. Oby takich więcej:)

Zapraszam do dodawania i pozdrawiam

Napisałem wpis bez rejestracji odnośnie Biur w Łodzi - oczekuje na moderację :P proszę o info o ile zostanie zaakceptowany :)

wydaje mi się że przekroczyłem 4000 znaków więc czekam na info czy udało się dopalić :)

Pozdrawiam

Art zaakceptowany.

Dopalone (ok 4200 linków na forach)

Dziękuje za dodanie publikacji.

PS. Obecnie wyjeżdżam na świata i nie będę miał dostępu do internetu. Najbliższe dopalanie dopiero w poniedziałek lub wtorek.

W każdym bądź razie zapraszam do dodawania. Przypominam również że publikacje które nie są tematyczne a są zwykłą reklamą zostają odrzucane.

Typu:

Chciałem wam przedstawić wspaniałą strona na której możecie znaleźć....
XXX.pl to strona która oferuje to i to....
Pizzeria o nazwie XXX w Warszawie jest wspaniałą alternatywą dla .....
Jeżeli potrzebujesz zmienić tanio opony zapraszamy Ci do punktu XXXXXX na ulicy XXX Ceny już od XXzł .....Więćej na stronie XXX.pl

To tylko kilka fragmentów...Takich autoreklam jest dużo dużo więcej..

Takie wpisy zostają odrzucone natychmiast i nie ma szansy na dopalenie....(w skrajnych wpisach konta takich użytkowników oraz IP zostaje zbanowane) Oczekujemy merytorycznych wpisów z linkiem a nie autoreklamy. Jak chcecie lejcie wodę ale bez faktów i informacji i tak nic wam z tego...

Strasznie spodobał mi się wpis o pierwszej pomocy kolegi wyżej. Dopaliłem go jeszcze raz. (4000 linków na forach - łącznie ok 6000) [ https://www.smob.pl/kurs-pierwszej-pomocy/ ]

Takie wpisy jak ten będą odemnie linkowane podwójnie.

Pozdrawiam

nn.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności