Skocz do zawartości

Moderowany Precel - Zapraszam do dodawania

dawstaw

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 93
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

W związku z pytaniami odpowiadam raz jeszcze.

-Precel cały czas istnieje i ma sie dobrze

-Dodawanie publikacji jest możliwe na dwa sposoby:

- pod tym linkiem można dodać publikacje anonimowo (bez potrzeby rejestracji)

- można się też zarejestrować tutaj a następnie zalogować tutaj po czym możemy dodać publikacje. Pojawi nam się okno w którym mamy całą instrukcję.( nalezy ją skasować a na jej miejsce dodać swoją publikację.

-Czas indeksacji wpisów od publikacji to ok 2h

-Obowiązkowe jest dodanie tematycznego obrazka. Inaczej wpis nie zostanie opublikowany.

- Przyjmujemy tylko merytoryczne wpisy.. ( Unikalny nie znaczy merytoryczny! )

Zobacz koniecznie Blog Doroty oraz pamiętaj że do gry w paintball będą Ci potrzebne kulki do paintballa.

@Hicarian

ajaj.... dzięki za upomnienie..po przywróceniu backupu wyłączyło mi się all in seo. Już jest włączone powinno już wszystko grać. Pzdr

Zobacz koniecznie Blog Doroty oraz pamiętaj że do gry w paintball będą Ci potrzebne kulki do paintballa.

• 2 tygodnie później...

Do tekstu dodałem 3 zdjęcia i dwa linki i system mnie nie puszcza komunikując, że mam 5 linków. Tekst bez zdjęć jest nie przydatny, ponieważ zdjęcia obrazują sposoby leczenia kanałowego, sama wartość artykułu jest duża ze zdjęciami bo można zobaczyć kanały zęba w 3D. Co zrobić by to poszło?

@jarekk

usuń zdjęcia bo widocznie wypiekacz je uznaje za linki. Lub dodaj publikacje przez ten link tutaj i napisz mi pm to od razu opublikuje.

• 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...

Ciekawe. Smob.pl wydawał mi się bardzo silnym i fajnym moderowanym preclem, szkoda Dawstaw że go sprzedajesz. Mam w związku z tym pytanie do ogółu - jak przewidujecie przyszłość smoba - będzie to dalej wartościowy precel, czy zrobi się z tego kiszka, gdy będzie nowy właściciel?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności