Skocz do zawartości

Masz 15.000 uniq/dzien? Jaki serwer polecasz..

trawiasty-kon

Rekomendowane odpowiedzi

Jaki polecacie hosting pod 15 tysięcy unikalnych odwiedzin dziennie oraz jaką opcję jeśli wystepują.

Nie napisałeś chyba najważniejszego z czym ten serwis jest? Możesz i mieć np z grami co się ładują z Twojego serwera lub też np poprzez SWF z innego serwera, wtedy różnica jest kolosalna dlatego 15 tyś unik niczego nie mówi.

https://o12.pl/hosting_direct_admin.php

DA-EKSPERT

Polecam sam posiadam i ładnie śmiga :)

Polskie wsparcie serwerowe i komputerowe - Outsourcing IT, instalacje smarthome i sieci komputerowe. Poznaj nasz Blog z nowinkami IT oraz najlepsze darmowe oprogramowanie RustDesk do zdalnego dostępu.

Wszystko zależy od tego co jest na stronie, ja np. posiadam stronę 20k uu/dzień zużywającą nieco ponad 12gb transferu/miesiąc i zwykły shared wystarcza w zupełności :)

Dodawarka do SEOKatalogów OnLine! · Projekt Quernbiter już wkrótce...

Nowy interfejs, obsługa WordPress, ulepszony mechanizm dodawania... Już wkrótce!

a co możesz powiedziec o Serwer Active w nazwa

miałem u nich serwis ogloszeniowy, ok 10000 UO 24/h kombinowali jak koń pod gore zęby mnie wywalić,

to nie są serwer pod taki ruch, kup VPS , Jezeli bezie potrzebnie kup dodatkowe opcje i będziesz spać spokojnie

Dobrze napisany skrypt, według mnie, powinien chodzić na każdym w miarę przyzwoitym serwerze z takim ruchem. U mnie ok. 30,000 uników dziennie, część (co prawda niewielka WordPress) bussines serwer na home.pl chodzi bez zająknięcia. No ale źle napisany skrypt może oczywiście zajechać serwer przy dużo mniejszym ruchu, z drugiej strony skrypt zoptymalizowany może wytrzymać dużo większy ruch. Wsio zależy od skryptu.

Sprawdz oferty u hetzner de/webtropia lub ovh/kimsurfi

W wolnej chwili lubię grać z kumplami od 4 lat w Metin2 wojownikiem mentalem,

Pogrywam także na serwer metin2 który pozwala się odstresować od ciężkiej pracy.

Czasami coś oglądam, uzywająć programu p2p, eMule taki osiołek :) tylko wymaga listy server.met

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności