Skocz do zawartości

[Wykonam] wartościowe teksty.

Inka22

Rekomendowane odpowiedzi

Witam serdecznie,

Przyjmę ciekawe zlecenia na wartościowe, przemyślane, merytoryczne artykuły. Oferuję poważne podejście, rzetelność, dobry poziom tekstów, zlecenia wykonane na czas(lub przed czasem) Poza tym miły kontakt, uczciwość i doświadczenie. Mam wykształcenie humanistyczne, piszę od dawna. Stawiając sobie coraz to nowe wyzwania, zdobyłam doświadczenie w pisaniu różnych tekstów. Preferuję następującą tematykę: zdrowie, uroda, psychologia, edukacja, socjologia, kwiaty i rośliny,zwierzęta, nie odrzucam innych zleceń. Generalnie zawsze się przygotowuję do pisania, tak więc tematyka może być kompletnie mi obca. Precle niekoniecznie, aczkolwiek ciekawy temat wezmę pod uwagę.

Chętnie stała współpraca.

Moja praca to nie tylko redakcja tekstu, ale też zebranie materiałów i solidne przygotowanie merytoryczne.

Pozdrawiam i zapraszam

Marta Niegierewicz

martaniegierewicz@o2.pl

PW

Jestem Marta i nie mam 22 lat:)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności