Skocz do zawartości

icURL - idealne rozwiązanie na zaplecze!

NaJedynce

Rekomendowane odpowiedzi

@Dziwne, że nie nie ma gdy mam zaindeksowane 8k podstron.

Ale jakich podstron - podaj adres do SERP google z tymi podstronami, bo z zamieszczonego screena poza zamazaniami adresów nic nie widać.

A podasz mi adres URL do swojego swoich zaplecz? Dzięki.

Jeżeli chcesz mogę udostępnić wersję demo, nie ma problemu.

Nie wiem dlaczego szukacie dziury w całym. Nie chcecie, nie kupujcie. Przecież nikt was do tego nie zmusza.

ff11.jpg

Linki PageRank 1-7 | Bazy linków SEO - więcej asortymentu w naszym sklepie SEO!

@A podasz mi adres URL do swojego swoich zaplecz? Dzięki.

Wychodzisz z ofertą sprzedaży pewnego systemu więc chyba oczekiwanie działającego demo nie jest niczym nadzwyczajnym. Jak dotąd przedstawiasz jakieś zamazane screeny nie wiadomo czego.

@Nie wiem dlaczego szukacie dziury w całym.

Czy ja szukam dziury w całym ... jeśli tak do tego Podchodzisz to raczej szukam całości w dziurze.

@Nie chcecie, nie kupujcie.

Właśnie, że chcemy, ale kupować coś co jest użytecznie...

@Przecież nikt was do tego nie zmusza.

Ogłaszasz się na otwartym forum więc musisz być przygotowany na udzielanie konstruktywnych odpowiedzi, a nie tak jak to robisz "Przecież nikt was do tego nie zmusza. " :)

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Nie, nie uważam. Dziwne, że nie nie ma gdy mam zaindeksowane 8k podstron.

Tak się składa, że potrafię korzystać z wyszukiwarki Google :)Zapytaj Google: "Aby skrócić adres url wystarczy, że wkleisz". To, że domena główna, na której postawiłeś demko ma 8k zaindeksowanych podstron, nie znaczy, że demko też ma 8k zaindeksowanych podstron. Nawet jeśli sprzedajesz coś za żenujące pieniądze, pokaż, że kupujący ma choć cień szansy na tym zarobić...

[poniżej]@MaxPan - dobry cytat :)

Dodawarka do SEOKatalogów OnLine! · Projekt Quernbiter już wkrótce...

Nowy interfejs, obsługa WordPress, ulepszony mechanizm dodawania... Już wkrótce!

Mion, oczekujesz zbyt dużo od człowieka który pisze coś takiego cytat :

Ja mogę powiedzieć, a raczej w tej chwili napisać, że siedzę w SEO a twierdzić, że moc linków z jednego adresu IP jest identyczna jak w przypadku stron z różnych IP.

:)

Ja niczego nie oczekuję tylko odnoszę się do szumnego stwierdzenia nagłówkowego " icURL - idealne rozwiązanie na zaplecze!" uważając, że jest zupełnie inaczej, a skoro autor postu i systemu twierdzi jednak inaczej to przynajmniej liczę, że jest wstanie to udowodnić choćby teoretycznie.

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności