Skocz do zawartości

Zaplecze i adsense

Perevod.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Zamierzam postawić zapleczę, ale takie wartościowe - dla ludzi. Więc chciałbym, by same na siebie zarabiały. Z tego co przeczytałem, zaplecze+własne konto adsense to delikatnie mówiąc zły pomysł. A jeśli np. rejestrować domeny na żonę+ dać konto żony w adsense, czy w takim przypadku przekazywana "moc" na moją stronę zmniejszy się?

Czy można jednak postawić kilka serwisów(zarejestrowanych na żonę) na różnych serwerach+moje konto adsense? Jak to najlepiej rozegrać?

Więc tak problem jest taki że konto adsense podnosi możliwość odwiedzenia strony przed moderatora(szansa mała ale zawsze większa niż jak niema adsense) i jeżeli moderator wyczai że to strona zapleczowa leci zarówno ban na stronę jak i na konto... Ale.. skoro mówisz że ma być to strona dla ludzi to nie masz się czego obawiać.

@NetBusters Group no nie mów ze nie mogą być AS na zapleczówkach...pół roku temu miałem prawie 5000 spam zapleczówek na każdej AS i nie dostałem nic....Fart ?

Zobacz koniecznie Blog Doroty oraz pamiętaj że do gry w paintball będą Ci potrzebne kulki do paintballa.

@NetBusters Group no nie mów ze nie mogą być AS na zapleczówkach...pół roku temu miałem prawie 5000 spam zapleczówek na każdej AS i nie dostałem nic....Fart ?

Oczywiście, że fart. Po prostu nikt Cie nie podkablował raportem. Ja miałem 3 lata na jednej stronie AdSense i po tym okresie dostałem blokadę na ten kanał (chociaż nic nie zmieniałem), bo jak stwierdzili treść była bezwartościowa (według mnie taka nie była). Zależy też na pewno na jakiego moderatora Google trafisz. Mniej czy bardziej upierdliwego. Są ludzie i ludziska.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności