Skocz do zawartości

Strona do oceny

fotolukasso

Rekomendowane odpowiedzi

Czy taki serwis może być w przyszłości dobrym zapleczem tematycznym pod moją stronkę o fotografii ślubnej?

Na razie nie ładuję linków wychodzących zgodnie z radą forumowiczów. Na razie domena ma PR1 czy gdybym rozpoczął względnie sensowne dodawanie do katalogów, umieszczanie linków na preclach i forach tematycznych to jest szansa że taki blog może być kiedyś skutecznym wsparciem dla mojego głównego serwisu?

Zapraszam: Fotografia ślubna Lublin

Liczę na wartościowe sugestie, bo wiem że nad stroną można jeszcze sporo popracować.

Z góry dziękuję i w nocy odpiszę na ewentualne sugestie.

Fotografia ślubna Lublin - zapraszam na stronkę.

Poczytaj: ślub, wesele, fotografia ślubna, oraz inne elementy związane z organizacją przyjęcia weselnego.

Stary blog, nowe zdjęcia ślubne.

Na pierwszy rzut oka to header zdecydowanie jest za pusty.

Ja bym jeszcze w pliku robots.txt dodał:

User-agent: *

Disallow: /wp-admin/

Disallow: /wp-includes/

Disallow: /wp-content/plugins/

Disallow: /wp-content/cache/

Disallow: /wp-content/themes

Disallow: /category/*/*

Disallow: /trackback

Disallow: */trackback/

Disallow: /feed

Disallow: */feed/

Sitemap: domena.pl/sitemap.xml.gz

O7vVmZ7.gif

Punkty statlink.pl - dobra cena + gratis Skrypt i eBook, Blog SEO/SEM i Tatuaże na Dziarownia.pl (tatuaże)

w sumie faktycznie nie ruszałem nagłówka.

z tym plikiem robots to chodzi o to żeby nie było indexacji zaplecza?

Ma to jakieś znaczenie?

Poczytaj: ślub, wesele, fotografia ślubna, oraz inne elementy związane z organizacją przyjęcia weselnego.

Patrząc na to po Waszych sugestiach - faktycznie jest stosunkowo za duży.

Do poprawki. Dziękuję za podpowiedz.

Poprawiłem również meta - dodając opis i słowa kluczowe ale czy mają one jakieś znaczenie przy stronie opartej na Wordpress?

Jeżeli ma to być serwis zapleczowy, to te dwa linki w stopce możesz zamienić na zwykły tekst, żeby nie dodawać niepotrzebnie wychodzących. Poza tym wygląda ładnie :)

Pozdrawiam, Paweł Ryszka. Potrzebujesz copywritera? Pisz na kontakt [at] dobreteksty.pl!

Gry komputerowe - najlepsze w sieci! SEO dla początkujących - wejdź! 

Jeżeli ma to być serwis zapleczowy, to te dwa linki w stopce możesz zamienić na zwykły tekst, żeby nie dodawać niepotrzebnie wychodzących

No tak... ale to linki Wordpressa :)

"uszanuj pracę twórców szablonu" :)

Co do szablonu to chyba można sobie wykupić usuniecie a jak to jest z Wordpresem?

Linki z WP można usunąć.

z tym plikiem robots to chodzi o to żeby nie było indexacji zaplecza?

nie do końca :) Chodzi oto aby robot nie miał dostępu do niektórych rzeczy - nie będzie mógł ich zaindeksować.

O7vVmZ7.gif

Punkty statlink.pl - dobra cena + gratis Skrypt i eBook, Blog SEO/SEM i Tatuaże na Dziarownia.pl (tatuaże)

pomysł na blog bardzo dobry, arty pisane profesjonalnie. Myślę że strona nie tylko będzie zapleczem pod link ale również będzie kierować ruch do docelowej. Jedyne co bym poprawił to opis linka do Ciebie. Czytając go bez najechania myszą nie wiadomo gdzie zapraszasz. Ja robię to tak, że piszę w ten sam sposób co Ty ale dodaje też adres www jako czysty tekst, żeby było widać gdzie mają iść.

Katalog ślubny i katalog motoryzacyjny - zapraszam.

Lakiery samochodowe - wyjątkowe farby House Of Kolor

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności