Skocz do zawartości

ile czasu i z jakimi wiąże się kosztami wypozycjonowanie strony pod słowo kluczowe...

Rekomendowane odpowiedzi

ślub to ceremonia w kościele, wesele i ewentualny plener tego samego lu innego dnia, więc to nie jest tak że mogę jednego dnia wykonać kilka zleceń :P gdybym chciał przeznaczać rocznie tyle co 3-4 zlecenia to wolał bym wykupić reklamy na portalach ślubnych i/albo adwordsy googla ;)

Wszystko trzeba robić z głową.

W takim razie czekam na ciekawe oferty i proponowane słowa kluczowe lepsze niż

statystyki-google.jpg

Tak jak już komuś odpisywałem prywatnie, proszę o uwagi dotyczące przygotowania strony z mojej strony oraz na czas około miesiąca na przygotowanie przeze mnie zdjęć na stronę bo bez nowych fotografii nie warto pozycjonować. Następnie ruszamy. Mogę podpisać umowę na rok (za efekty) Mile widziana możliwość płatności za pomocą pay-pal i faktura VAT

Co do zdjeć - faktycznie - dzien z głowy:/ ale jakby nie było myśle że nie bedziesz narzekał jezeli telefony bedą Ci sie urywać - zawsze mozna zatrudnic studenta :)

Optymalizacja słów kluczowych zazwyczaj jest płatna :P .

Ja tutaj co do ilości userów, to mogę dopisać, że na Kraków na tematykę wideo-foto statystyki generują około średnio 700 klientów unikalnych miesięcznie :) Choć na to miasto to nie wiem jak jest...

Przepraszam ale niewiem o co Ci chodzi...

Generujesz... ? Co ? Gdzie ? Jak ? Sam w sobie generujesz? Masz strone ?

700 unikalnych klietów ? Zyski na poziomie 5000zl miesiecznie to min? :) No chyba ze miałes na mysli potencjalnych a nie unikalnych :)

Pozdrawiam

Kontakt priv lub facebook. Domeny DR:20 /RD:20-100+ / 0% Spamu / Linki ze strony głównej!!

PgJ4c.jpg

• Odpowiedzi 41
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Tzn. zależy jak rozumieć unikalne, miałem na myśli wejścia unikalne, a z tego jakiś % potencjalnych klientów.

Konkretniej to:

stat.JPG

Potem staty przeniesione na inne konto...

A i to nie moja strona, nic nie generuje czyste wejścia z google i stron, na których jest link (np. katalogi firmowe)

Co do zdjeć - faktycznie - dzien z głowy:/ ale jakby nie było myśle że nie bedziesz narzekał jezeli telefony bedą Ci sie urywać - zawsze mozna zatrudnic studenta :)

Bez szans, jeśli klient mi zaufa to go nie wystawię :P Zachłanny nie jestem tym bardziej że z fotografii i tak dobrze się żyje.

Oczywiście im więcej potencjalnych klientów tym lepiej. Dalej czekam na oferty, od 1 stycznia ostro zaczynamy, tzn ja i ktoś z Was :)

Niebanalna fotografia ślubna Wrocław, okolice, cała Polska. Odwiedź stronę fotografa ślubnego!

Chcesz więcej za mniej? Sprawdź moje promocje ślubne!

Za 50 zł miesiecznie pod taką fraze ? chyba sobie jaja robicie.....Jak dla mnie taką fraze moge wypozycjonować w cenie od 130-200zł/mc

Ludzie ogarnijcie sie podpiszecie umowe a pod koniec roku wejdzie większa konkurencja na tą fraze i jeszcze dopłacicie do pozycjonowania tej frazy..

Zobacz koniecznie Blog Doroty oraz pamiętaj że do gry w paintball będą Ci potrzebne kulki do paintballa.

Przy tej branży jedna fraza to za mało żeby przełożyło się to na realny wzrost kontaktów. U mnie przy wejściach około 150 dziennie mam 3 do 5 telefonów i kontaktów na dzień . Jednak wejścia na stronę generuje wiele fraz. Musiałbyś wybrać kilka

Fotograf ślubny wrocław

zdjęcia ślubne wrocław

fotograf na wesele Wrocław itd.,itp.

Jednak najlepiej mierzyć wysoko np: "fotograf ślubny" bo będziesz miał bardzo wielu klientów a przecież nie musisz jechać do Białegostoku :) i mozesz odmawiać . Chociaż z drugiej strony są klienci którzy zapłacą każdą kasę jak im sie spodoba i ściągają usługodawców z drugiego końca Polski..

Dobry zespół jazzowy Warszawa

Świetny zespół jazzowy na bankiet

Ja chcę szybko ruszyć, jedna fraza to był przykład dla mnie dla rozeznania. Poza tym sam też będę się starał i staram się powalczyć. Wolał bym jednak żeby do mnie należało wykupienie reklam na portalach tematycznych :P tak naprawdę strona działa koło miesiąca, a linki do katalogów dodaję od 3-4 dni i szkoda mi na to czasu. Co innego jak ma się doświadczenie i wie się gdzie i co warto...

Dla tego do końca roku chcę wybrać osobę z która podejmę współpracę i stopniowo będę poszerzał zakres. Tym czasem zabieram się za fotki :)

Swoją drogą na razie wszystko spadło mi od 20 do nawet 60 pozycji :) pr spadł z 2 na 1 :] no ale powoli się stabilizuje i mam nadzieje że po dzisiejszych działaniach w następnym tygodniu przynajmniej wróci na swoje miejsce. Spadek był spowodowany przejściem na wordpressa (nowe linki, nowe tresci, itd.)

Niebanalna fotografia ślubna Wrocław, okolice, cała Polska. Odwiedź stronę fotografa ślubnego!

Tylko dlaczego Twojej strony nie ma w indeksie Google? masz głównie backlinki, gdzie anchor text to Twoja strona albo strona ajalo.pl.

No i bez sensu moim zdaniem pisać tytuł wpisu "ten jeden dzień" np. w katalogu panorama firm.

SEO, SEO i SEO

Tylko dlaczego Twojej strony nie ma w indeksie Google? masz głównie backlinki, gdzie anchor text to Twoja strona albo strona ajalo.pl.

No i bez sensu moim zdaniem pisać tytuł wpisu "ten jeden dzień" np. w katalogu panorama firm.

Ajalo to moja firma i mogą pozostać zaszłości.

W indeksie na razie jest pod site:tenjedendzien.pl ale z powrotem zmieniłem na www wiec niebawem powinno się pojawić

Panoramę firm poprawię ;)

Z mojej wieloletniej obserwacji tej branży w necie mogę Ci podpowiedzieć, że ruch na stronę docelową jest generowany mniej więcej po równo z portali branżowych i z czystej wyszukiwarki. Jedna fraza to za mało żeby miało to sens to po pierwsze. Po drugie ogromna ilość portali branżowych ma ogłoszenia bezpłatne i tam powinieneś być obowiązkowo. W płatnych tylko po analizie ich statystyk.

No i niezależnie od powyższego warto wskoczyć w adwords z jakimś niedużym budżetem (tylko przy b. dobrze skonfigurowanej kampanii). Do tego firmy lokalne google na frazę z najwyższym wyświetlaniem (czyli pewnie "fotografia ślubna" - tu musisz sprawdzić sam bo tej branży nie znam - w anchorze bez słowa "wrocław", bo i tak namierzą ludzi w większości po IP)

Katalog ślubny i katalog motoryzacyjny - zapraszam.

Lakiery samochodowe - wyjątkowe farby House Of Kolor

W indeksie na razie jest pod site:tenjedendzien.pl ale z powrotem zmieniłem na www wiec niebawem powinno się pojawić

Panoramę firm poprawię :unsure:

Przestań bawić się stroną, jak znajdziesz kogoś z kim sie dogadasz, to ten ktoś pownien Ci rozpisać, co masz zmienić. Teraz zamiast jej pomagac możesz (co widac po efektach w setrpach) jej szkodzić...

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

Nie przechodźmy ze skrajności w skrajność. 300zł Jak na jednoosobową firmę, na samym początku to trochę za dużo.

Nie przechodźmy ze skrajności w skrajność. 300zł Jak na jednoosobową firmę, na samym początku to trochę za dużo.

Miesięcznie za taką formę promocji to dużo? Nie chcę wchodzić tutaj w szczegóły oferty Shpyo, bo jej po prostu nie znam, ale podejrzewam, że kryje się w niej coś więcej, niż top na jedną frazę. Albo chcesz dobrze, albo tanio :) Ja bym zaproponował podobną stawkę.

Wycena frazy nie zależy od tego ile osób pracuje w firmie, której strona ma być pozycjonowana, co innego, gdyby chodziło o ilość osób pracujących w firmie, która tą strone pozycjonuje :)

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności