Skocz do zawartości

Ile według was jest warte zaplecze przynoszące 1mln gotlink i 0,5 mln seomatik?

dawstaw

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 36
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Chce sprzedać bo mam wydatki a po za tym za pieniądze ze sprzedaży zamierzam zrobić 10 razy większe zaplecze...

A po za tym pewnie i tak nie będe miał pieniędzy na przedłużanie tych domen za kilka miesięcy więc lepiej sprzedać od razu :D

A po za tym mam kilka niedokończonych projektów które wymagają nakładu finansowego...

I przypominam to nie jest całe moje zaplecze...

Zobacz koniecznie Blog Doroty oraz pamiętaj że do gry w paintball będą Ci potrzebne kulki do paintballa.

Najważniejszego nie napisałeś, albo nie zauważyłem.

Jaka jest jakość tego zaplecza, czy to jest spam który w każdej chwili może zostać wycięty z indeksu, czy coś bardziej wartościowego?

edit: sorry nie było pytania, już widzę te info na 2 podstronie :D

Tworzenie, wsparcie sklepów na Prestashop GoPresta.pl zapraszam do współpracy

Pisałem wcześniej głównie spamy /mieszarki tekstów. Większość to to zaplecze na 100 subdomenach, dla każdej sub inny szablon.

Co miło zostać to zbanowane to zostało zbanowane a te strony akurat nie zostały zbanowane i akurat ładnie trzymają się w indeksie...

Zobacz koniecznie Blog Doroty oraz pamiętaj że do gry w paintball będą Ci potrzebne kulki do paintballa.

Przy takich spamach nie znajdziesz klienta za dobra kasę. Max 2000zł chyba że znajdziesz na prawdę jakieś nagranego bez pojęcia... Więc nie wiem czy jej sens to sprzedawać skoro odłożysz sobie dwa miesiące i masz 2600zł skoro tyle generują pkt.

Trenuj według planów treningowych https://fitmade.pl/plany-treningowe/ - od FITMADE

Słuchaj, skoro chcesz sprzedać za 5 000 zł, to Twoja sprawa, ze coś co przynosi Ci ponad 1/4 tego na miesiąc idzie za taką cenę.

Powiedziałeś w temacie wyraźnie - zaplecze generuje 1300 zł miesięcznie.

Jeśli za tyle sprzedasz, ewentualnie mniej, wyjdzie że pracujesz za 5 zł na godzinę.

Jeśli jest co sprzedać (jakaś jakość, która nie wróży szybkiej eksmisji z indeksu) to sprzedasz to na pewno za godną tego cenę.

Tyle, ze te domeny to hmm.. Rzeczywiście sprawa co najmniej nieciekawa o przy sprzedaży będzie to grało rolę.

Nieruchomości bez pośredników? Tylko NoBroker.pl - platforma ogłoszeń bezpośrednich.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności