Skocz do zawartości

Linkowanie stron

Vampirius

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

chciałem poznać waszą opinię czy warto zawracać sobie głowę linkowaniem w sposób jaki poniżej opiszę?

Mam powiedzmy 20 różnych stron (różna tematyka, domeny) ale rozmieszczone na 2 hostingach tylko. Chciałem na każdej ze stron zrobić podstronę, która nie będzie widoczna dla użytkownika (nie będą prowadziły do niej żadnej link z menu, itp), na której znalazły by się mini artykuły z linkami do moich pozostałych stron. I tak samo wyglądało by to na pozostałych stronach. Czy to w ogóle ma jakiś sens z punktu widzenia pozycjonowania czy szkoda marnować czasu? Te mini artykuły myślałem zrobić na w systemie rotacyjnych, jeśli miałoby to sens, to co jaki czas zmieniać te mini artykuły.

PS: Większość z tych stron jest nowa i dla googla w tej chwili małowartościowa.

Z góry dzięki za opowiedzi

coś tam to na pewno da....ale zdecydowanie lepszym efektem będzie gdy umieścisz strony z których będziesz linkował na innym serwerze bądź innym IP

nie cytuj bez potrzeby

noone

bezsensu imo.

jak masz 20 stron na 2 hostingach to lepiej zrób piramidkę

a - strona pozycjonowana, najważniejsza

b - tematyczne strony

c - strony niepowiązane tematycznie

A

/\

B B

/ \

C C

ff11.jpg

Linki PageRank 1-7 | Bazy linków SEO - więcej asortymentu w naszym sklepie SEO!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności