Skocz do zawartości

Linkolo.pl - nowe narzędzia SEO

Linkolo

Rekomendowane odpowiedzi

W ostatnim czasie pojawiło się u nas kilka nowości i zmian, o które prosili użytkownicy.

Pozycjonerów pewnie zainteresują kolejne opcje w naszej wyszukiwarce, umożliwiające lepszą ocenę serwisu, na którym będą chcieli kupić linki:

- ilość backlinków prowadzących do strony głównej serwisu

- liczba domen z których linki prowadzą do danego serwisu

- adres ip serwisu (wydawca może ukryć tę informację)

- procentowy stosunek ilości treści do kodu HTML strony

- informacja czy szukana fraza występuje w tagach title, keywords i description

- liczba wystąpień szukanej frazy w treści strony

Dla wydawców:

- wprowadziliśmy sugerowaną cenę za link przy edycji/dodawaniu nowego serwisu

- od niedawna nasze skrypty można instalować także w podkatalogach, a nie jak do tej pory tylko w katalogu głównym serwisu

- możecie wykluczać podstrony, które są u nas zaindeksowane, a na których nie chcecie sprzedawać linków

Dodatkowo całkowicie zrezygnowaliśmy z kont premium, tak więc wszystkie dodatkowe funkcjonalności, które wcześniej były płatne teraz są dostępne za darmo.

Kolejne usprawnienia już wkrótce ;)

Linkolo.pl - Skuteczne pozycjonowanie

• 4 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 94
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Nie chce mi się czytać 6 stron wątku, proste pytania wydawcy webmastera:

ile u Was dostane za link pr2, pr3 i pr4?

Na co najbardzie jest popyt?

Jakie strony sa pzyjmowane do systemu, czy może byc treść copypast, unikalna zgenerowana bez sensu, unikalna treściwa jak w statlinku?

Witaj

Odpowiadając na kolejne pytania :

ile u Was dostane za link pr2, pr3 i pr4?

Wszystko zalezy jakie strony zapiszesz i na ile je sam(a) wycenisz. My nie narzucamy żadnych cen. Jest tylko cena minimalna za dzień publikacji linku.

Na co najbardzie jest popyt?

Listę najbardziej poszukiwanych fraz znajdziesz pod adresem :

https://linkolo.pl/clinker/search/topMissingPhrase

wystarczy więc, że będziesz miał(a) artykuły z wybranymi frazami, a od ręki masz zapewnione zarobki

Jakie strony sa pzyjmowane do systemu, czy może byc treść copypast, unikalna zgenerowana bez sensu, unikalna treściwa jak w statlinku?

W tej chwili wszystkie. Niedługo strony zostaną podzielone na dwa rodzaje. Te wartościowe i te trochę mniej ;) Pozycjonerzy będą mieli możliwość wyboru na jakich stronach mają być kupowane linki.

Największy SPAM generowany całkiem bezsensu prawdopodobnie zostanie wywalony po zmoderowaniu.

mam problem z instalacją na ppbb3.

instalacjja jest poprawna, ale wyskakuje informacja

"Brak treści do indeksacji na tej stronie. Może to być spowodowane przez:

- brak treści na tej stronie;

- brak lub złe użycie funkcji, przez którą mają się wyświetlać treści na stronie. (Kliknij, aby zapoznać się z instrukcją instalacji)

Jeżeli nie uda Ci się samodzielnie tego naprawić, zgłoś się do nas o pomoc za pomocą formularza kontaktowego (Kliknij tu, aby napisać do nas)."

instalowałem zgodnie z instrukcją....

• 4 tygodnie później...
Plugin nie działa w joomla 1.7. Poradziłem sobie wprowadzając zmiany w templatce, ale nie każdy da radę - myslę że warto to poprawić

Dzięki za informację, jutro spróbujemy to poprawić i od razu dołożymy obsługę naszej nowinki, czyli możliwości sprzedaży linków w boksach :)

Przy okazji prośba - jeśli macie jakieś problemy z naszym systemem, to informujcie nas o tym przez nasz formularz kontaktowy czy maila, wtedy nasza reakcja na pewno będzie szybsza.

• 8 miesięcy temu...
  • 1 miesiąc temu...

10 % daniny, tak jest zapisane w Bilbi :) Co do prowizji.

A takie moje pytanko:) Jak często ktoś kupuje u Was linki i ile macie stron zaindeksowanych przez system?:)

Zapalony budowlaniec z zamiłowania, wykształcenia i zawodu. Właściciel portali:
Statyka.info - Strefa nauki dla studentów zawiera bazę projektów i poradników, która zawiera między innymi materiały opisujące takie schematy jak BELKA i RAMA.
ForumBud.pl - Polskie Forum Budowlane, wszystko od i dla budowlańców od dróg po domy.

Zarejestrowałem się u nich w maju. Zainstalowałem ich skrypt na forum i zapomniałem o tym systemie. Kilka dni temu z ciekawości wszedłem, żeby zobaczyć czy w ogóle coś zarobiłem. Okazało się, że pierwszy link został wykupiony chyba 29 czerwca. W lipcu kolejne i aktualnie mam 6 kupionych linków, czyli 42gr dziennie. Mam 539 punktów, czyli coś powoli rusza ;)

Zaindeksowanych stron: 73328

Ciekawe ile chłopaki mają pozycjonerów... :co:

Statyka.info - Strefa nauki dla studentów zawiera bazę projektów i poradników, która zawiera między innymi materiały opisujące takie schematy jak BELKA i RAMA.
ForumBud.pl - Polskie Forum Budowlane, wszystko od i dla budowlańców od dróg po domy.

A ja sobie chwalę Linkolo. Zarabiam tam więcej niż w Prolink'u, a i wypłaty są ekspresowe, bez zbędnego wysyłania jakiś rachunków listem, czy coś.

Ale co do szczegółów, mam tam 7 stron, łącznie sprzedanych linków na ten moment to 56. Wypłat do tej pory zrealizowałem 2, trzecia będzie zlecona za kilka dni.

Czyli ile w sumie masz zaindeksowanych podstron?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności