Skocz do zawartości

Skanowania zdjęć

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.

Prowadzę strone BezMapy.pl i mam troszkę dziwną rzecz.

Chodzi o skanowanie zdjęć.

W całym serwisie google skanuje zdjęcia ma ich już troche w repozytorium z wyjątkiem galerii a dokladniej pojedynczego zdjęcia takiego jak np:

https://www.bezmapy.pl/spolecznosc/galerie/...djecie1054.html

Zdjęć w tych galeriach mam już kilkaset. Same strony pojedyńczych zdjęć są skanowane ale mi chodzi o pliki.

Myslalem ze chodzi tutaj o brak alta ale juz z miesiac temu dodalem i nic.

Pozostałe zdjecia zasysa tych nie chce.

Robie w sumie zawsze tak samo - urle sa podobnej konsrukcji + lightbox.

Sa 2 roznica:

- poniewaz to galeria = mniej tekstu.

- wyjatkowo uzylem tabel.

Ktoś ma jakis pomysl ????

Bo mi sie koncza :D

Prosze o pomoc.

Turystyka jest moją pasją. Wyrażam to na swój sposób budując swój serwis turystyczny www.BezMapy.pl

Dzień bez afery na PiO jest dniem straconym :)

small_logo_footer.jpg

To nie tak:

- strony w indeksie sa i z tym nie ma problemu : https://www.google.pl/search?sourceid=navcl...sc%2fgalerie%2f

- mi chodzi o skanowanie samych grafik. Dziwnym trafem zaciaga wszystkie zdjecia (i to szybko) tylko nie z galerii. Zastanawiam sie nad powodem.

Turystyka jest moją pasją. Wyrażam to na swój sposób budując swój serwis turystyczny www.BezMapy.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności