Skocz do zawartości

Łatwe frazy, trudne frazy

Foxtrot

Rekomendowane odpowiedzi

Piszecie tutaj że pomocny jest Market Samurai .... Czy ktoś mógłby go dokładnie opisać?

Jaka cena? czy są jakieś kody promocyjne? Co dokładnie robi ten soft? Czy opłaca się go w ogóle kupować? Czy dobrze sobie radzi z polskimi frazami? czy analizuje on tylko daną frazę czy podpowiada również frazy związane z tą którą wpisaliśmy? Jest to narzędzie w środowisku windows na własnym serwerze czy może tylko na serwerze właściciela?

IP ( sam się zdziwiłem na ile IP jest ważne dla serpow),

Możesz rozwinąć troszeczkę? Analizujesz czy na danym IP nie ma śmietników/spamu? Czy patrzysz pod kątem geolokalizacji? Czy może gdzieś napisali że np. pula 150.10.*.* jest bee do serpów :D

Katalog ślubny i katalog motoryzacyjny - zapraszam.

Lakiery samochodowe - wyjątkowe farby House Of Kolor

strony na IP tanich hostingów (gdzie prawdopodobnie sporo spamu stoję, indeksuje się o 2-3 razy gorzej.To zauważyłem przy indeksowaniu zaplecza. Porosty tekst z ostatniego zaplecza 50 stron (unikalna treść,unikalne szablony), 14 stało na "śmieciach" , 36 na IP średniej jakości i innym hostingu .Przy tych samych działaniach 36 stron zindeksowano 100% podstron, z tych 14 żadna niema zindeksowanego wszystkiego w całości ok 40%. Mi to wystarczę nie muszę czytać to co ktoś gdzieś napisał.

pula 150.10.*.* jest bee do serpów wink.gif

co jest be a co nie do serpow to wole zostawić dla własnej wiadomości, dziele się nie którymi winnikami moich testów

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności