Skocz do zawartości

Gdzie umieszczać linki?

deha21

Rekomendowane odpowiedzi

Czy są takie strony gdzie szybko, bez rejestracji można umieścić swój link? Nie chodzi mi o katalogi czy precle, bo tam trzeba trochę się namęczyć. Już od dłuższego czasu planuję zając się linkowaniem ale nie mam czasu i takie coś by mi bardzo pomogło.

Pozdrawiam

ciężko jest osiągnąć coś bez zaangażowania. A w SEO chyba właśnie cały czas, poświęcony na zdobywanie linków jest bezcenny.

Jeżeli nie masz czasu, to zainwestuj w automaty (np. Publiker), albo wykup punkty w jakiejś dodawarce internetowej (np.pozycjo.net) albo półautomat (np. Seo Bohater). Pozostają tak jak wspomniano blogi, ale nie wiem, czy ręczne dodawanie komentarzy na blogach nie zajmie Ci więcej czasu niż katalogowanie półautomatem.

EDIT:

No tak ale tu trzeba chyba liczyć na szczęście że moderator je przepuści

Poszukaj bazy blogów auto-approval.

Robię ruch w IF.PL - SEO na dużą skalę

Pomyśl o forach, to nie musi zająć Ci wiele czasu. Jednego dnia zarejestruj się na kilku, następnego puszczasz parę nautrali. Potem w wolnej chwili publikujesz posty z linkami. Ale pamiętaj, że bezużyteczny spam nie przejdzie, jak już masz wstawiać link, to w odpowiednim wątku na odpowiedni temat. Postaraj się wczuć i na przykład pomóc w czymś komuś podając mu użyteczny link do Twojej strony.

Tylko takie posty wygenerują Ci ruch.

PS. najpierw również sprawdź czy forum ma w postach linki DO czy NOfollow.

Pzdr

R.

pzdr m.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności