Skocz do zawartości

Nowy stary katalog

Arkadiusz

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

A moze zrobić w katalogu sortowanie według PR ?

A tak z drugiej strony - skąd masz skrypt do PR - fajna rzecz.

Pozdrawiam

98530[/snapback]

Niestety autor nie wyrazil zgody na jego pozpowszechnianie.

"Szaleństwem jest chodzenie po ulicy z połówką melona na głowie i powtarzanie: Jestem chomikiem"

Dick Steele, Agent WD-40 [*]

Niestety autor nie wyrazil zgody na jego pozpowszechnianie.

98692[/snapback]

Nierozumiem, jak autor może nie wyraźić zgody, przecież sortowanie wg. PR nie jest jakimś zastrzeżonym znakiem towarowym, jedynie co może być to jego rozwiazanie. A tego jest kilka mozliwości.

EDIT: Choc nie wiem po co takie sortowanie, w czym to pomaga. PR nie jest tam jakimś wyznacznikiem watości strony.

Pozdrawiam,

Mar.

Polecam katalog SeoPark.pl, katalog AK47 (5 lata w sieci) ...oraz Wirtualne-miasta.eu
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem

Witam,

Zgadzam sie z Mar !

PR byl moze kiedys wazny na dzien dzisiejszy nie uwazam go za rzecz ktora nalezy tak bradzo brac pod uwage mowiac o wartosci strony.

Zreszta mam strone ktora ma PR4 a majac malo linkow czyni ja malo popularna !

pozdrawiam

munky

Nierozumiem, jak autor może nie wyraźić zgody, przecież sortowanie wg. PR nie jest jakimś zastrzeżonym znakiem towarowym, jedynie co może być to jego rozwiazanie. A tego jest kilka mozliwości.

EDIT: Choc nie wiem po co takie sortowanie, w czym to pomaga. PR nie jest tam jakimś wyznacznikiem watości strony.

Pozdrawiam,

Mar.

98702[/snapback]

No niestety, tak to juz jest z prawami aurskimi. On napisal skrypt do pokazywania (php, css), wiec ma do nego pelne prawa i moze z nim robic co chce (mowa o skrypcie, a nie PR).

"Szaleństwem jest chodzenie po ulicy z połówką melona na głowie i powtarzanie: Jestem chomikiem"

Dick Steele, Agent WD-40 [*]

No niestety, tak to juz jest z prawami aurskimi. On napisal skrypt do pokazywania (php, css), wiec ma do nego pelne prawa i moze z nim robic co chce (mowa o skrypcie, a nie PR).

Jest to prawo do skryptu a nie do pomysłu... autor widać szanuje swoją pracę i tyle. Chcecie to napiszcie sobie skrypt działający identycznie... słowem pomęczcie się tak jak to zrobił autor.

EDIT: Choc nie wiem po co takie sortowanie, w czym to pomaga.

Przede wszystkim sortowanie to dodatkowa strona w katalogu, także dodatkowy link dla stron tam umieszczonych.

Witam

Skrypt darmowy do PR znalazłem w katalogu "php Link Directory"

Written and contributed by

Alex Stapleton,

Andy Doctorow,

Tarakan,

Bill Zeller,

Vijay "Cyberax" Bhatter

traB

This code is released into the public domain

Teraz pracuje by połaczyć ten skrypt z katalogiem

pozdrawiam

Witam

Skrypt darmowy do PR znalazłem w katalogu "php Link Directory"

Widze ze juz wstawiles.

Podasz na forum skrypt ? Albo przynajmniej linka skąd go zdjąłeś ?

[edyta]

Teraz pracuje by połaczyć ten skrypt z katalogiem

Wiem ze byles i czytałeś ten topik przed edycją. Wiem także że style CSS i pomysł na 'narysowanie' paska PR stylem CSS wziąłeś od arek_inc bez jego zgody. Tak właśnie u nas szanuuje się cudzą pracę.

Na dowód można porównać style CSS od arek_inc oraz Twoje, dolepione na końcu - są identyczne co do wielkości liter, rozmieszczenia znaków, kolejności - ba nawet nazwy styli są takie same. A było wyraźnie podane

...autor nie wyraził zgody...
.

To się mazywa

...pracuje by połaczyć ten skrypt z katalogiem...

Wiem ze byles i czytałeś ten topik przed edycją. Wiem także że style CSS i pomysł na 'narysowanie' paska PR stylem CSS wziąłeś od arek_inc bez jego zgody. Tak właśnie u nas szanuuje się cudzą pracę.

Na dowód można porównać style CSS od arek_inc oraz Twoje, dolepione na końcu - są identyczne co do wielkości liter, rozmieszczenia znaków, kolejności - ba nawet nazwy styli są takie same. A było wyraźnie podane

...autor nie wyraził zgody...
.

Ten pasek z PR jest "żywcem" wyjęty z phplinkdirectory ;) Przykład oryginału https://www.phplinkdirectory.com/demo/Arts/

Twojej firmie potrzebne są usługi informatyczne, możesz potrzebujesz spawanie światłowodów,a po pracy Squash w Krakowie

nowa zabawka mykat.pl czeka na Twój wpis - Uwaga restrykcyjna moderacja ;) oraz nowy profil w serwisie twitter.com/itserwis

Na dowód można porównać style CSS od arek_inc oraz Twoje, dolepione na końcu - są identyczne co do wielkości liter, rozmieszczenia znaków, kolejności - ba nawet nazwy styli są takie same. A było wyraźnie podane  ...autor nie wyraził zgody....

Skrypt jak i cały wygląd paska PR pobrałem z katalogu <b>php Link Directory</b> np.

https://www.strony.prawne.net

- więc nie rozumiem dlaczego musze prosić o zgodę - sic ;)! arek_inc

ERBIT Słowo przepraszam też by się przydało

Skrypt  jak i cały wygląd paska PR pobrałem z katalogu <b>php Link Directory</b> np. 

https://www.strony.prawne.net

- więc nie rozumiem dlaczego musze prosić o zgodę -  sic ;)! arek_inc

ERBIT Słowo przepraszam też by się przydało

Nie piernicz...

Co do wyglądu nie mam zastrzeżeń - rób sobie nawet 200 tysięcy takich pasków.

Twój CSS jest identyczny (wielkośc liter, zozmieszczenie danych) jak u arek_inc i o dziwo różny od cytowanych obydwu przykładów... Nie mam więc za co przepraszać...

Mnie chodzi tylko i wyłącznie o czas jaki autor poświęcił na prace... z kórej poprostu zrobiłeś kopie i tyle.

[edyta]

od wczoraj style zostały zmienione... sprawa dla mnie zamknieta.

[edyta2]

Zapomniales tylko jeszcze zmienić '<p style="clear: both">' (to wygląda na element tego PR ) bo tak jest w obydwu podawanych przykładach a u arek_inc NIE. Wygląda to na element tego PR. Popraw byś już w 100% mógł próbować robić ze mnie idiotę...

Witam

Wiec wolisz Erbit - by publicznie roztrząsac sprawy- pomimo ze wyslalem do Ciebie list na twoją prywatną skrzynkę

OK

Do stylu wróciłem oryginalnego takiego jaki jest w skrypcie php links directory - zeby ktos mi nie zarzucal ze wielkosci literek sa takie same.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności