Skocz do zawartości

Nowy stary katalog

Arkadiusz

Rekomendowane odpowiedzi

Wcale nie wydaje mnie się aby tamten był oryginalny... ale nie będę się z jakimś amerykańcem tarmosił o głupi CSS... pewno jak by sie temu dobrze przypatrzeć to takich pasków (w oparciu o takie style) znajdziesz więcej. Mnie zaś chodziło o to co poniżej.

Mnie wcale nie chodziło o to by Ciebie 'punktować' a tylko o to, iż pomimo wyraźnego pdania że zabronił autor Tyś poprostu zrobił kopie pracy autora, potem podmieniłeś CSS udając, że nie zrobiłeś kopi...

Zmieniłeś na identyczny CSS pochodzący z innego katalogu i w tym momencia sprawa dla mnie umiera.

Pozdrawiam.

[edyta]

djumbo może tylko jeszcze jedna uwaga... Niewiele jest osób, które przejęły by się moim pisaniem na forum o takim drobiazgu jakim jest CSS (mały kod CSS). Tyś się przejął i zmienił...

Jeszcze raz pozdrawiam.

Erbit zamiast pisać głupoty

Zgodzę się z Tobą co do jednego... Czepianie się o 3 linijki kodu CSS jest absurdem... ale i Ciebie zabolałoby gdyby ktoś pomimo zakazu poprostu skopiował Twoją pracę. Nie uważasz?

Ja akurat nie musze pytać Arka skąd ma ten CSS, kto go napisał i udostępnił.

Sam się doszukiwałem podobieństw w choćby nazwach styli i samych stylach... ale tak jak pisałem nei będę z jakimś amerykańcem tarmosił sie o jakieś smieszne 3 linijki... Tyś poprostu był bezczelny i tyle.

Całośc została wykonana przez autora skryptu pokazującego ranking.

Może niezupełnie Arku całość... Tu problem tkwił w samym CSS. PHP zaś został zmodernizowany/uzupełniony o brakujące elementy. Sam silnik zaś odczytu PR został pobrany z kodu dostępnego także na tym forum.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności