Skocz do zawartości

Witam

donigi

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Jestem na 3 roku studiów i swoją prace licencjacką postanowiłem napisać na temat różnic i korzyści płynących z klasycznego pozycjonowania pod kątem wyszukiwarek internetowych a social marketingiem. W ramach badań postawie dwa serwisy o podobnej szacie graficznej i ze zbliżoną tematyką. Przy jednym użyje wszelkich znanych mi technik pozycjonerskich a przy drugim skupie się głównie na socjal marketingu.

Pomysł powstał gdy na jednej stronie którą prowadzę, liczba wejść z facebook przewyższyła liczbę wejść z wyszukiwarek. Co o tym myślicie? Jeszcze nie byłem z tym u mojego promotora ale jest wielkim miłośnikiem facebooka więc myślę że mu przypasuję.

Użytkownikiem forum jestem od jakiegoś czasu ale do tej pory byłem tylko biernym obserwatorem i pasożytem cudzych rozwiązań, liczę że w raz z postępem mojej pracy zdobędę wiedzę i doświadczenie którym będę mógł się podzielić.

Pozdrawiam

Igi

Popieram, temat dobry, tylko zły dział ;

W wolnej chwili lubię grać z kumplami od 4 lat w Metin2 wojownikiem mentalem,

Pogrywam także na serwer metin2 który pozwala się odstresować od ciężkiej pracy.

Czasami coś oglądam, uzywająć programu p2p, eMule taki osiołek :) tylko wymaga listy server.met

Popieram, temat dobry, tylko zły dział ;

Miało być przywitanie, trochę za bardzo się rozpisałem. Temat rozpocznę w odpowiednim dziale kiedy będę miał już to lepiej rozpisane. 1 z 2 akapitów pasuję do działu wiec jak na pierwszy raz to jest chyba nieźle :P obiecuje poprawę.

Witam, no to troszkę pracy przed Tobą. Ale wierzymy że dasz sobie rade :ok:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności