Skocz do zawartości

katalogreklamowy.info

kristiang

Rekomendowane odpowiedzi

Zapraszam do dodawania stronek w katalogu reklamowym.

Katalog jest linkowany powstał ok. 2 miesiące temu, aktualnie IP: 1600, BL: 700

Kilka kodów na start, wpis premium:

piopremium01

piopremium02

piopremium03

piopremium04

piopremium05

piopremium06

piopremium07

piopremium08

piopremium09

piopremium10

Zapraszam

Wow, szybka moderacja. Dziękuję za kody piopremium01 i piopremium02.

Banki korepetycji w Twoim mieście:

- korepetycje wroclaw matematyka,

- poznan korepetycje angielski,

- korepetycje matematyka warszawa

- korepetycje Kraków

Tylko aktualne ogłoszenia z każdej dzielnicy. Zaznacz przedmiot i kliknij dalej, to proste!

Czy Wam też się nie pokazuje captcha, jak zaznaczycie "wpis premium"? Dopiero jak dam wyślij, pokazuje, że błędnie przepisany i wyświetla...

Robię ruch w IF.PL - SEO na dużą skalę

dzięki, wykorzystany 05

pozdrowienia!

biuro tłumaczeń - tłumaczenia medyczne, tłumaczenia techniczne, tłumaczenia prawnicze. Realizacja zleceń przez internet.

Prolexico - księgarnia internetowa: słowniki, literatura, bazy terminologiczne, szkolenia google/facebook ads

racja, sprawdziłem na wyszukiwarce, błąd półautomatu, przez który próbowałem dodawać... :P

Bardzo fajny katalog, plus za rozruszanie go, bo większość tutaj wrzucanych jest dosyć surowa, nielinkowana i czasami niezaindeksowana :P

Robię ruch w IF.PL - SEO na dużą skalę

racja, sprawdziłem na wyszukiwarce, błąd półautomatu, przez który próbowałem dodawać... :P

Bardzo fajny katalog, plus za rozruszanie go, bo większość tutaj wrzucanych jest dosyć surowa, nielinkowana i czasami niezaindeksowana :P

Korzystasz z Seobohatera?

Katalog ma fajną skórkę, czyja to robota?

racja, sprawdziłem na wyszukiwarce, błąd półautomatu, przez który próbowałem dodawać... ;)

Bardzo fajny katalog, plus za rozruszanie go, bo większość tutaj wrzucanych jest dosyć surowa, nielinkowana i czasami niezaindeksowana :)

Korzystasz z Seobohatera?

Katalog ma fajną skórkę, czyja to robota?

Kolega z seothemes przygotował za co z góry dziękuję ja wniosłem lekkie poprawki graficzne

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności