Skocz do zawartości

Literatura dla pozycjonowania

pkosciej

Rekomendowane odpowiedzi

@ pkosciej

jedna z najlepszych książka o pozycjonowaniu

przy okazji - zmienię Ci tytuł tematu, żeby ne wprowadzać w błąd czytających.

"bytka abo ne bytka to je zapytka" - W. Shakespeare ;)

Niekończąca się impreza ;) ... wątroba zaleczona :D

Również polecam lekturę tej książki, ale prawdą jest to co piszą koledzy powyżej. Bez ciągłego śledzenia internetu nie ma sensu brać jej do ręki.

Swego czasu jak miałem z nią do czynienia, to czytałem 1 rozdział - szukałem informacji w internecie i starałem się jakoś to wszystko poukładać, posegregować. W późniejszym etapie doszły pierwsze testy i jakoś leci. Takie uzupełnianie/sprawdzanie wiedzy daje dość dobry efekt na początku, jak również w dalszej pracy.

Przeczytasz, sprawdzisz, wyszukasz, prześledzisz to forum i nie będziesz twórcą kolejnych powtarzających się tematów na PIO.

Pozdrawiam i powodzenia

pkosciej, zgadzam się z tym co koledzy powiedzieli i nie dlatego, żeby tworzyć dodatkowe problemy. Nawet już nie chodzi, by szukać wiedzy w necie, zakładając, że lektura książki jest wystarczająca. Problem w tym, że po przeczytaniu nie wszystko będziesz do końca rozumiał nim tego nie sprawdzisz osobiście i nie prztestujesz. A to - wierz mi - wymaga dość długiego dostępu do internetu. SEO czy jak wolisz pozycjonowanie w istocie jest bardzo żmudne, by nie powiedzieć, że czasem sakramencko nudne. Miłe się staje, gdy można zobaczyć oczekiwane wyniki. :) A już na prawdę miłe, gdy - jeśli robisz coś na zlecenie - dostajesz za to kasę. ;)

Bez praktyki i to czasochłonnej zapomnij o większych efektach.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności