Skocz do zawartości

Pozycjonowanie strony w ramkach

svitkers

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Zwracam sie do szanownych forumowiczow z nastepujacym problemem. Otrzymalem zlecenie na pozycjonowanie duzego radia publicznego na pomorzu ... najwiekszego ;] Problem jest w tym, ze strona jest oparta na ramkach ;/ Z racji, ze jest to instytucja publiczna nie ma mowy o przerobieniu strony czy budowie nowej strony, bo wiazalo by sie to z masa papierkowej roboty.

Co mozna z takim fantem zrobic? Bo przyznam, ze strony na ramkach nigdy nie pozycjonowalem a zalezy mi zeby przyzwoicie to wyszlo ... jesli w ogole jest to mozliwe? Moze ktos moglby sie podzielic doswiadczeniem w tego typu zadaniach? Bede wdzieczny za wszelkie porady!

Nie rozumiem, co Wy wszyscy tak na te ramki nadajecie? Ja mam stronkę w ramkach i bardzo dobrze się ją pozycjonuje. Byłem już na 3 miejscu, ale odkąd wywalili mnie z DMOZa spadłem na 5 :blink:

Jednak ramki dają duże pole do popisu B)

zamki polskie, pałace i dwory obronne

Jednak ramki dają duże pole do popisu :(

98755[/snapback]

Mam stronkę w ramkach, jestem 4 byłem 190. W ramkach można się fajnie bawić :)

Zajmuję się optymalizację oraz pozycjonowaniem stron internetowych, wystawiam F.Vat. Proszę śmiało pisać, dzwonić, chętnie odpowiem na wszelkie pytania, wycenię frazy, doradzę.

https://websy.pl/ kontakt@websy.pl, tel: 697715522, NIP: 716-254-81-05, REGON: 060330653

Mam stronkę w ramkach, jestem 4 byłem 190. W ramkach można się fajnie bawić :)

I potem ludzie oskarżają Moderatorów i inne osoby o świadome wprowadzanie użytkowników w błąd.

Wiesz, strona główna Politechniki Warszawskiej wiele lat była w ramkach, a miała (i ma) PR7 i była (i jest) wysoko w Google.

:(

W ramkę to możecie sobie wstawić obraz.

Autor postu nie ponosi żadnej odpowiedzialności za ewentualne szkody wynikłe z wykorzystania zawartych w nim informacji.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności