Skocz do zawartości

zaplecze pytania

copy10

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, mam kilka zapytań dotyczą one zaplecza. Utworzyłem zaplecza, postawiłem je na WP. Każde zaplecze ma inny IP.

Dodałem kategorie, dodałem teksty. Każdy tekst ma 1 link. Powtórzona fraza 3 razy. Ilość znaków 1 napisanego tekstu 1000 bez spacji.

Wszystkie artykuły google zindeksowało. Słyszałem ze muszę je podlinkować tz co mam zrobić ? dodać do katalogów ? Czego unikać ? Do jakich dodawać. Chciałbym jakoś podnieść się w google i jeszcze chciałbym zapytać co mogę zrobić, aby osiągnąć takie efekty. Frazy nie są oblegane.

Stary... nie trzabyło napisać po prostu króciej: "jak pozycjonować?"

Przeczytaj pierw to a później jeszcze tu

Podlinkować zaplecze to zdobywać linki do stron np. katalogowanie czy preclowanie.

Jeżeli chodzi o zaplecze to każdy pozycjoner ma inne metody na zaplecze a jak zbudować zaplecze masz tutaj

Polecam ----> Ogród na balkonie <----- polecam

Polecam ----> Katalog firm <---- Polecam

Poprzez linkowanie, zwiększasz moc linka, nie musisz, ale możesz dodawać do katalogów (SEO Katalogów - tych które akceptują blogi na wordpress), i jeżeli katalog zezwala na linki w tekście, linkować do tych właśnie artykułów, z frazą, pod którą chcesz się znaleźć wysoko ze stroną docelową.

Oprócz tego wystawiać komentarze w blogach, z adresem danej strony/podstrony (najlepiej DoFollow) i pisać na forach (DoFollow) z linkami + anchor w stopce.

W uproszczeniu, to kataloguj po prostu stronę docelową (+podstrony) i zaplecze(+podstrony) :) na złe Ci to nie wyjdzie...

A unikaj katalogów z dużą ilością wpisów oczekujących (pow.200) i niskim site, BL, PR.

Robię ruch w IF.PL - SEO na dużą skalę

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności