Skocz do zawartości

[Ankieta] Czy panel ma znaczenie?

Arkadiusz

Wybór panelu hostingu cPanel / DirectAdmin  

79 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jaki panel preferujesz?

• cPanel - nawet jeśli cena jest 10-20% wyższa od DA
      5
    • cPanel - ale pod warunkiem, że cena jest taka sama
      9
    • DirectAdmin - jest po prostu lepszy
      36
    • Bez znaczenia
      10

Rekomendowane odpowiedzi

Wg. mnie najlepszy jest cPanel

A co do ISP Config , to daj sobie z nim spokój - zawiesza się przy troszeczkę większym obciążeniu i często błędy wywala

Niektórzy mówią, że dobry programista django jest na wagę złota. Zapraszam Cię na mój blog prawiący o informatyce.
Najlepsze suchary w sieci.

Direct Admin jest bardzo intuicyjny, szybki i ma ładny wygląd.

Nie wiem czy coś się zmieniło, ale odkąd pamiętam, cPanel miał miliard dziwnych ikonek, które w dodatku przy słabym hostingu nie zawsze ładowały się do końca. Z DA nawet beznadziejny hosting wygląda dobrze.

W sondzie "Bez znaczenia". Nie patrząc tylko i wyłącznie na hosting, ale ogólnie hosting, skrypty, programy itd. Jakby się człowiek kierował takimi kryteriami to by nigdy kroku na przód nie zrobił. Nie można trzymać się czegoś na siłę - bo do tego jest się przyzwyczajonym. Ja wyznaję takie zasady i myślę, że źle na tym nie wychodzę. Pozwala to na bycie elastycznym w różnych dziedzinach życia. Nie tylko w pracy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności