Skocz do zawartości

Automatyczne logowanie do forum

throw.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Do poniedziałku skrypt będzie gotowy. Nie dość, że coś mi niespodziewanego wypadło to w dodatku, jeden z Was zrobił mi programistyczną zagwozdkę ;p, ale obawiam się, że w tej wersji jej nie wprowadzę. Generalnie mam już trochę kodu i pomysłów na wersję 2.0, ale to już z Wami skonsultuję po oddaniu Wam pierwszej wersji.

• Odpowiedzi 105
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Skoro prace już praktycznie na ukończeniu i termin znany, zdradź proszę - jeśli już sprecyzowałeś - swoje oczekiwania finansowe ;)

Wiązanie krawatów, tańce murzyńskie, wizytówki, reklamy i inne akrobacje.

Dobre strony, unikalny opis? Moderowany katalog stron i Katalog stron www - pisz po darmowe kody. Sklepy internetowe, handel: katalog askway.biz.

Dopijając poranną kawę (;)) robię generalne testy skryptu. Po ich zakończeniu, dzisiaj, udostępnię Wam skrypt wraz z szeregiem informacji na temat jego działania :aniolek:

Co do ceny skryptu, większość z Was proponowało cenę w okolicach 100-150 PLN netto. Przypuszczam, że zainteresowanie skryptem nie będzie gigantyczne - ponadto, jestem zmuszony do ograniczenia dystrybucji skryptu, aby miał jakąś wartość. W związku z tym, nie spodziewam się kokosów z tego programu, ale nie zamierzam też zwiększać ceny.

Przetestowałem "na szybko" i wygląda bardzo ciekawie :aniolek:

https://www.punktseo.pl/darmowe-bonusy/ << rozdaje: kody do katalogów firm, kody rabatowe, szablony ZennoPoster ! |---| Moje strony: https://www.s90.pl/pozycjonowanie/ | https://www.seo-stat.pl - zapraszam.                                                                                                                                                                                          

seo-stat-logo.png

Dopijając poranną kawę (;)) robię generalne testy skryptu. Po ich zakończeniu, dzisiaj, udostępnię Wam skrypt wraz z szeregiem informacji na temat jego działania :aniolek:

Co do ceny skryptu, większość z Was proponowało cenę w okolicach 100-150 PLN netto. Przypuszczam, że zainteresowanie skryptem nie będzie gigantyczne - ponadto, jestem zmuszony do ograniczenia dystrybucji skryptu, aby miał jakąś wartość. W związku z tym, nie spodziewam się kokosów z tego programu, ale nie zamierzam też zwiększać ceny.

Siemanko , mógłbyś opisać ostateczne funkcje programu ? :P

Dzięki za zainteresowanie via PM i e-mail. Testując skrypt znalazłem kilka drobiazgów, które mi nie odpowiadają - stąd drobne przedłużenie. W dodatku, zdecydowałem, że kod odpowiedzialny za ustawianie daty urodzin na aktualną jest dobry - dlatego za free go dorzucę do skryptu. Wracam do pracy i zapewne (najpóźniej) jutro wieczorem się do Was odezwę. Nic nie poradzę na manię, czy wręcz fioła na punkcie drobiazgów - chciałbym, żebyście dostali w 100% sprawny, dobry produkt.

PS. Wspominałem wcześniej o obsłudze PROXY w skrypcie. Przyznam, że testując go - brakowało mi dobrych serwerów PROXY i zapewne Wy też to odczujecie. Dlatego, opracowałem już (koncept i wykonanie to prosta sprawa) wyszukiwarkę serwerów PROXY wraz z cyklicznym sprawdzaniem aktywności. Planuję kilka dni po oddaniu Wam tego skryptu, udostępnić również (za darmo w postaci strony WWW) mój skrypt, z którego będziecie mogli pobierać informację o serwerach proxy. Szału nie będzie, ale na pewno się to komuś przyda.

Z samymi serwerami PROXY również mam dość ciekawy pomysł na narzędzie, ale chyba nie dam rady go napisać w tym roku.

Qbexus korzystales z TOR'a? Ja kiedys uruchomilem wersje normalna to dzialalo to masakrycznie wolno, czas ladowania strony, o ile udalo sie w ogole w pelni zaladowac to kilka minut, wiec raczej sie to nie nadaje do takiego projektu.

kodeks-logo-baner-pio.jpg

Blog z informacjami o prawnych aspektach związanych z funkcjonowaniem internetu, w tym problematyka dotycząca SEM i SEO. organisciak.pl

Carnagge płatne proxy to to nie jest ale do niektórych zastosowań się przydaje. Czasem się trafi kulawe IP ale wystarczy je wtedy zmienić. Trzeba też zwrócić uwagę na powtarzające się ip ale ze wszystkim można sobie poradzić z poziomu skryptu. Jak to mówią darowanemu koniowi nie zagląda się w zęby a przy tym rozwiązaniu nie trzeba tracić czasu na zbieranie proxy.

Sporo osób pytało się mnie, czy może dorobić swoje moduły do obsługi innych skryptów. Zważając na to, jak i na fakt, że jestem zwolennikiem open source, kod w 100% będzie otwarty. Porządkuję go jeszcze dla Was, żeby był łatwiejszy w modyfikowaniu, chociaż wolałbym od czasu do czasu samodzielnie dorzucić Wam paczkę nowych parserów.

Lista możliwych sposobów uruchomienia skryptu znacznie się wydłużyła w stosunku do poprzedniego posta. Dodatkowo, dam Wam możliwość nie tylko zmiany daty urodzin na aktualną, ale również na dowolną inną.

Przepraszam Was za to opóźnienie, ale lepiej, żebym 60 razy testował skrypt co każdą mała zmianę, niż po kilku dniach wysyłał Wam kolejny update. Rozszerzenie funkcjonalności i fakt, że kod będzie w pełni otwarty zupełnie nie wpłyną na cenę.

Wracam do kodu.

PS. W sprawie TORNET'u - kiedyś sam napisałem podobną klasę do obsługi połączeń właśnie przez TOR. Myślę, że lista wyselekcjonowanych, aktywnych PROXY lepiej się spisze. Nie wiem jak jest teraz (od kilku lat mnie to nie interesowało), ale kiedyś to była bardzo powolna sieć.

Na pewno będzie - jest presja czasu i ciągle nad nim pracuję. Chciałbym go udostępnić jak najszybciej, ale muszę zadbać również o szczegóły ;)

Już po świętach udostępnię Wam ten serwis (to zbyt duże słowo), z którego będziecie mogli za free pobierać informację o serwerach proxy (https://www.forum.optymalizacja.com/index.p...st&p=788588).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności