Skocz do zawartości

Czy tylko ja to widze?;)

dandez

Rekomendowane odpowiedzi

Czy tylko ja tak mam czy każdemu z was w ostatnich dniach frazy szaleją?

Kilka ze słów które pozycjonuje zmieniają pozycję nawet po 2 razy w ciągu dnia o kilka oczek w dół lub w górę.

Huśtawka totalna.

Ostatki już były a wielkie G sobie chyba nadal ostro tańcuje;)

Pozdrawiam

Dandezzzzz;)

DARMOWY Katalog Stron

...i jeszcze jeden zadbany Katalog Stron

Portal Reklamowy - Baza Firm

Oni tam w google mają dwa guziczki po prostu:

[uwzględnij linki z swl] / [nie uwzględniaj linków z swl]

i komuś się po prostu palec czasami obsuwa jak po kawę sięga.

"Szaleństwem jest chodzenie po ulicy z połówką melona na głowie i powtarzanie: Jestem chomikiem"

Dick Steele, Agent WD-40 [*]

Potwierdzam mi też skaczą, dobre strony osadzone wcześniej na pozycjach top1-3, które nie poczuły nawet SWLa wszystko z zaplecza albo precli. Google ostatnio wariuje co jakiś czas :/

Tu miała być sygnatura...

U mnie też nieziemski cyrk z frazami, ciężko nadążyć.

Największy problem mam z mapkami, każdego dnia wyświetlają się inaczej.

Raz są, innego dnia ich nie ma, później mieszają się z naturalnymi w różnych kombinacjach...

Póki co cierpliwie czekam ;)

ja zrobiłem niedawno przekierowanie 301 z fotografik.pdg.pl na negatywHD.pl, no i wiadomo zwariowało...

obecnie też mam dziwną sytuacje. Jestem podpięty pod webtools i mam cały czas statystyki fraz na której stronie jestem, z niektórymi skaczę z 1 na 3 stronę albo dalej...

pozycjonując cały czas w sumie te same frazy :D

szaleństwo, ale ktoś się orientuje dlaczego tak się dzieje

uwaga liczne multikonta

Mi na 2 trudne frazy wskoczyło ponad 20 pozycji na + pozniej wyleciało tyle samo i znowu wskoczyło,aż się dziwię bo nie dokladalem sie do tych fraz, ogolnie bardzo skaczą wyniki w ciągu dnia.

Szukasz miejsca na odpoczynek sprawdź co znajdziesz w Gródku nad Dunajcem na:  domki-grodek.pl

Materiały edukacyjne korepetycjenowysacz.edu.pl naprawa komputerów, dyski twarde, arytmetyka komputera.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności