Skocz do zawartości

problem z indeksacja linków

PowerWords

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Otwórz linki do pewnej strony z forum i innych stron wogóle nie są indeksowane o ile się podstrony indeksują, o tyle linki wychodzące nie. Same strony google ładnie indeksuje strony są pingowane. prosze o pomoc. Na swl mnie nie stać żeby podlinkować z nich.

Pozdrawiam

Z tego co mi wiadomo to co opisujesz jest niemożliwe. Jeśli Google indeksuje stronę, to indeksuje też linki z niech wychodzące. Chyba, że linki pojawiły się niedawno i musisz poczekać na ponowne odwiedzenie strony przez robota.

Apropo: skąd wiesz, że linki się nie indeksują? Jak to sprawdziłeś?

Przy okazji - zmień stopke, bo trzy linki do tej samej strony nic Ci nie nie dadzą. Daj link do strony głównej i do 2 podstron :P

dzięki za odpowiedz a wiem bo widzę jakie linki prowadzą do strony. Znaczy wchodzę na stronę jaka jest linkowana.

a sprawdzasz to w jaki sposób?

Pomóż mojej córce - 1% z podatku dla Oli. Wypełniając PIT wpisz w rubryki:

KRS: 0000050135 CEL SZCZEGÓŁOWY: BORI Ola na Fecebooku

Trochę mieszasz, tzn. mało czytelnie tłumaczysz. Jak to zrozumiałem (po dłuższej chwili), strony (podstrony) na twoim forum indeksują się bez problemów. Natomiast strony znajdujące się poza tymże forum, a na których umieściłeś linki prowadzące do podstron forum nie są zaindeksowane. Jeżeli tak to nic to nadzwyczajnego. :) Nie masz innego wyjścia jak je podlinkować lub pingować. Ale w sumie nie jestem pewien czy rzeczywiście o to chodziło. :)

oki przepraszam śpieszyłem się, już piszę. Chodzi o to, że linkuję pewną stronę z 4 innych zapleczowych. No i problem jest taki zapleczówki indeksują podstrony ładnie cały czas pinguje i linkuje je,ale linki wychodzące z tych zapleczówek do strony, która jest linkowana nie są widziane przez google. Proszę o poradę.

No dobrze, ale zacznijmy od tego : Na jakiej podstawie twierdzisz, że google nie widzi Twoich linków? Google nie pokazuje wszystkich linków do Twojej strony, co wcale nie oznacza, że ich nie widzi.

Jeżeli po podlinkowaniu zaplecza strona docelowa pnie się w górę, to powinien to być dla Ciebie najważniejszy wyznacznik. Co Ci przyniesie wiadomość o tym, że masz XXX linków do strony, prócz wątpliwej satysfakcji?

Lepiej martw się o to, czy na najważniejsze frazy jesteś w top3,5 czy 10, bo to przyniesie Ci wymierny efekt.

SYGNATURKA

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności