Skocz do zawartości

Co sądzicie o tej stronie

Reklama

Rekomendowane odpowiedzi

Czasem proste rzeczy są bardzo ciekawe...

fajny logotyp ale bardziej mi pod budowlankę podpada, niemniej jak już jest to szatę strony opierałbym na tym elemencie. Grafit to piękny kolor ale trzeba znaleźć dla niego odpowiednie zastosowanie. Dzięki niemu stronka zyskuje efekt lekkości ale może warto byłoby wprowadzić kolor bardziej identyfikowalny z drewnem?

No i generalnie to jeszcze bym posiedział nad czcionką. No i menu. Zgrabnie rozwiązane ale proponuję albo wyśrodkować albo zahaczyć gdzieś do lewej?

Spróbuj przełamać ten grafit ciepłymi kolorami z gamy od czerwień, brąz , pomarańcz...

da to efekt "przytulnego drewna" :P

pozdro

Fotografia ślubna Lublin - zapraszam na stronkę.

Poczytaj: ślub, wesele, fotografia ślubna, oraz inne elementy związane z organizacją przyjęcia weselnego.

Stary blog, nowe zdjęcia ślubne.

Co do wyglądu to słabo. Nie podoba mi się zupełnie nic. A jak się klika na strzałki w sliderze to widać denerwujące kropkowane obramowanie (w FF) - usuń to. I albo popracuj nad tym wyglądem albo zleć to komuś, bo ja bym się nie chciał reklamować za pomocą takiej wizytówki.

PS. Z ciekawości zajrzałem do kodu i tutaj pytanie. Po co tyle tych spacji ? :P Nie lepiej odpowiednio formatować za pomocą CSS ?

Próbowałem różnych rzeczy , ale jak w css poustawiam tak jak chcem to w nie na wszystkich przeglądarkach się prawidłowo wyświetla, nie wiem dlaczego.

Pozatym, ja się nie reklamuję tą stronką, bo ja jestem amatorem i strony robię jako hobby, a nie w celach zarobkowych raczej ;)

Dzięki za wszytkie opinie i te dobre i te złe, wyciągne wnioski i będę się uczył dalej

pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności