Skocz do zawartości

nie wyświetlają się reklamy

bombell

Rekomendowane odpowiedzi

Na koncie aktualne saldo pokazuje, że są pieniądze. Budżet dzienny na kampanie jest mniejszy niż saldo. Dlaczego nie pojawiają mi się reklamy?

Przez cały czas nigdy nie było z tym problemu. Mam dzisiaj tylko 7 wyświetleń reklam.

Co to może być?

Użyj narzędzia diagnozy reklam. Wpisz w nie odpowiednie elementy, czyli wszystkie frazy do sprawdzenia, język polski i wyszukiwarkę google.pl.

Sprawdź co jest napisane w chmurce przy każdym haśle.

Zobacz czy nie spadł Ci wynik jakości.

Na koncie aktualne saldo pokazuje, że są pieniądze. Budżet dzienny na kampanie jest mniejszy niż saldo. Dlaczego nie pojawiają mi się reklamy?

Przez cały czas nigdy nie było z tym problemu. Mam dzisiaj tylko 7 wyświetleń reklam.

Co to może być?

Zakładka Raportowanie i narzędzia >> Narzędzie diagnozy reklam.

Daj znać czy udało Ci się ustalić dlaczego tak mało jest wyświetleń. Możliwe, że konstrukcja kampanii jest mało poprawna i stąd gorsze wyniki.

w którym miejscu znajdę to narzędzie diagnozy reklam?

Mam takie coś

"jące słowa kluczowe nie powodują wyświetlania reklam z podanych poniżej powodów:

Przyczyna:

Kwota pozostała w budżecie kampanii jest niewystarczająca, aby to słowo kluczowe mogło spowodować wyświetlenie reklamy."

jak to? przecież jest więcej niż budżet kampanii na dany dzień.

Kiedy ostatnio dokonywałeś wpłaty na konto i czy był to przelew? Czy środki na pewno są zaksięgowane na koncie?? Czy stawki za kliknięcie nie są tak wysokie w te słowa kluczowe by wyświetlić reklamę??

Aby doradzić Ci coś więcej musiałbym spojrzeć na kampanię. Zapraszam na prv w tej sprawie.

Mam takie coś

"jące słowa kluczowe nie powodują wyświetlania reklam z podanych poniżej powodów:

Przyczyna:

Kwota pozostała w budżecie kampanii jest niewystarczająca, aby to słowo kluczowe mogło spowodować wyświetlenie reklamy."

jak to? przecież jest więcej niż budżet kampanii na dany dzień.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności