Skocz do zawartości

Jaka płaca dla porządnego fachowca?

bioforge

Rekomendowane odpowiedzi

na chwilę obecną skrytp sklepu na rozwiązaniu zaler.pl to wydatek rzędu do 10 tysi z grafiką i supportem :D do tego dochodzi zasilenie, towar, pakowacz, odbierajacy, umowa z kurierem i pare inncyh rzeczy. Pisałem z tego prace dyplomową na studiach (w tym analize finansową do otwarcia sklepu). wielu z was ma rację ale usiąść i napisać z tego biznesplan to jest dopiero sztuka

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

• Odpowiedzi 31
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Byłem, szukałem przykładu :)

Oczywiście masz rację, miałem na myśli "rozwiązania dedykowane"... na gotowy skrypt 10-15k to całkiem przyzwoita kwota. Moim zdaniem dzisiaj jak nie masz dobrego marketingu, dobrego skryptu (=>dobrze rozplanowanego sklepu) i dobrego pomysłu na coś co sklep odróżni od konkurencji to lepiej napić się piwa.

Sklepów internetowych jest pełno. Taki sklep na pół gwizdka (nie będę inwestował, reklamował, etc. bo a nóż stracę)... to może być dobry dodatek do "normalnego" sklepu. Czasem ktoś wejdzie i coś kupi, sprawdzi ceny zanim podejdzie, etc. Dużo sklepów u mnie w okolicy ma takie internetowe-potworki... wyglądają koszmarnie, ale można złożyć zamówienie i sprawdzić ceny :)

Jeśli sam internet to albo biznes na 100% (obojętnie czy się ma umiejętności i samemu wszystko ustawi, czy pieniądze, żeby komuś zapłacić)... albo lepiej dać sobie spokój. Większość takich tematów tworzą ludzie nie mający niestety ani jednego ani drugiego... ani nawet zapału. "Obiecam komuś 3% za zrobienie sklepu... a nóż wypali" :)

Zamiast napisać coś konkretnego to jedziecie po gościu.

Gdyby gość miał jakąkolwiek szansę na sukces to zamiast pisać tematy z d**y za przeproszeniem to teraz wertowałby google w poszukiwaniu skryptu sklepu, potem dzwonił po hurtowniach a potem popytał znajomych czy ktoś mu pomoże. Albo dał ogłoszenie o pracę i teraz czytałby CV managerów, którzy to wszystko zrobią za niego :) Mógłby też się gdzieś zatrudnić i zobaczyć przez miesiąc albo pół roku jak to wszystko działa. Ale jak gość chce wszystko bez wysiłku w dodatku zrobione za darmo... to się odpowiedziom nie dziwię... ja jeśli ktoś mi mówi zrób mi coś za udział w przyszłych zyskach to jeśli ta osoba to nie kumpel to traktuję taką propozycję jako zwykłą bezczelność :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności