Skocz do zawartości

Jakie filmy warto obejrzeć ?

Wildu

Rekomendowane odpowiedzi

Monolit 1 i 2

Cabal

Matrix

Rejs Bareji

Nocna zmiana (nie pamiętam kogo)

Sklep dla sportowców w którym znajdziesz Odżywki oraz suplementy diety dla sportowców, sprzęt siłowy i fitness oraz akcesoria do sportów walki i treningowe Hurt-Detal. Szybka wysyłka na terenie polski i za granicę.

Sklep producenta sprzętu siłowego, fitness oraz akcesoriów do sportów walki. Wysoka jakość, przystepne ceny :)

jak klasyka to "tańcząc w ciemnościach "Larsa von Triera z Biork i Katrin Deneve . Uwaga - dla luszi o zajebis..ie mocnych nerwach. A idąc dalej to "Przełamując falę" i "dogville" . ryją beret ale idzie się wkręcić

ps. Zapomniał bym. Titus Andronikus z Hopkinsem :) . Dla spostrzegawczych i ogarniętych w zabytkach na planie pojawia się najbardziej poszukiwany zabytkowy motocykl - Nsu Kettenkrad :)

Edytowane przez unnamed
  • Like 2

Kontunuując polecanie Wam filmów, które pojawią się w TV- "Milion Dollar Hotel" dziś na TVP "Kultura" o 20:50. Bardzo lubię muzę z tego filmu. Fabuła jest troszkę pogmatwana ale liczy się i zapamiętuje niesamowity klimat filmu. Bardzo polecam, szczególnie na seans ze swoją Panią!

https://youtu.be/0ofaXtaIQDE

P.S. Jak dla Bono wciąz fałszuje gdy śpiewa ale On może ;)

Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) !

Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką.

Nie wiem czy rozbicie scenariusza, aż na 3 części było dobrym rozwiązaniem (nie licząc komercyjnego). W jedynce urzekła mnie gra Hobbita, plenery, krasnoludy. Powoli zawiązująca się akcja, zaostrzyła apetyt, którego dwójka nie tylko nie zaspokoiła, ale nawet nie podtrzymała napięcia i coś nie tak z tymi elfami. Minęło 12 lat od premiery pierwszej części "Władcy pierścieni" i pokuszę się o stwierdzenie, że film poszerzył grono miłośników gatunku (może dopomógł sukcesowi "Gry o Tron"), zaszczepił bakcyla młodzieży (jak niegdyś książka), która dorastała wraz z kolejnymi częściami. Wielu pewnie mnie zlinczuje, ale wydaje mi się, że Hobbita mógł, nakręcić ktoś inny - "Obcemu" czy "Harry'emu Potterowi" to wyszło na dobre.

Wilk z Wall Street

Jak dla mnie genialny film który koniecznie trzeba obejrzeć... Jak dla mnie film roku...

Może w końcu Leo dostanie tego Oscara ;) Dziś też widziałem Don Jon'a. Może nie jest to kino najwyższych lotów ale końcowy morał bardzo prawdziwy :)

Zapraszam do skorzystania z darmowej reklamy w Internecie i dodawania ogłoszeń biznesowych w portalu biznesowym solidnypartner.eu

Wilk z Wall St. - 8/10 jak dla mnie. Świetny film. Zrobiony bardzo podobnie do Goodfellas. Di Caprio już nie pierwszy raz pokazał co potrafi.

Gravity - 5/10. Warto zobaczyć dla efektów. Ciekawy pomysł. Czterech liter mi nie urwał jeśli chodzi o historię.

American Hustle - 7/10. Świetna gra aktorska. Bale po American Psycho i Mechaniku jest dla mnie jednym z najlepszych aktorów aktualnie. Reszta obsady też oczywiście trzyma poziom.