slawekwch Opublikowano 2 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2013 Z ostatnio oglądanych Internship - fajny, przyjemny, można się trochę pośmiać dodatkowo o Google Grown Ups 2 - świetna komedia, Sandler trzyma poziom I spit on your grave 2 - jak ktoś lubi mocniejsze sceny to dosyć dobry film (chociaż pierwsza część lepsza) Dead man down - bardzo dobry film akcji, fabuła się fajnie rozkręca z czasem zdecydowanie najlepsze gry przeglądarkowe online kurs java programowanie obiektowe Rynek walutowy i podstawy forex w jednym miejscu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djbit Opublikowano 2 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2013 Jeżeli ktoś lubi filmy z Jasonem Statham to mogę polecić Koliber oraz Parker. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RiT Opublikowano 3 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2013 Wczoraj oglądałem Człowieka ze Stali, w skali od 1 do 5 daje 4. Warto zobaczyć. 1 Blog o optymalizacji i projektowaniu stron internetowych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robbieriviera Opublikowano 3 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2013 Potwierdzam jest świetny, transformery, avengersi się przy nim chowają Investkredit.pl - gdy szukasz pośrednika finansowego lub Investto.pl - kredyty masz firmę i myślisz o leasingu albo Banki.co.pl - gdy akurat jesteś w Trójmieście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertborek Opublikowano 3 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2013 Kilka dni temu oglądałem powtórkę filmu Krach. Jest to opowieść o psychologii inwestowania. Jakie błędy popełnia człowiek, który myśli że włada rynkiem finansowym. Odczytałem na oryginalnym tonerze symbol https://www.tonery.rdstudio.pl/toner-do-hp-laserjet-pro-p1102-p1102w-m1130-mfp-m1132-mfp-m1210-mfp-m1212nf-m1217nfw-zamiennik-hp-85a-hp-ce285a-2000-str-p-282.html. Szukam tonera do drukarki, lub tańszego zamiennika, żeby pasował do mojego HP-ka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Herkules Opublikowano 3 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2013 Ja polecę Herkulesa Zarówno serial jak i film z Arnoldem choć i bajka jest fajna Najlepszy Warsztat samochodowy Goleniów Najlepsze i sprawdzone typy bukmacherskie Poznaj najlepszy serwis samochodowy Kraków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seoskryba_pl Opublikowano 3 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2013 (edytowane) Szczury w supermarkecie - to jeśli lubicie Clerks 1 i 2... Znachor - jest zawsze we Wszystkich Świętych dlatego mi się przypomniał. Na pewno wart obejrzenia. Wesele - ta współczesna wersja z B. Topą, T. Arciuch i oczywiście M. Dziędzielem Pieniądze to nie wszystko - Polska Francuski numer - Polska, Jan Frycz nie do pobicia... I tak na szybko to tyle Edytowane 3 Listopada 2013 przez seoskryba_pl Potrzebujesz teksty na stronę, bloga czy do sklepu online? Sprawdź moje portfolio na pawelgibek.pl. Specjalizuję się w tematyce motoryzacji i zdrowej żywności. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anonim44 Opublikowano 3 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2013 Padło kilka świetnych pozycji i aby nie dublować tytułów spróbuję oszczędzić czasu tym, którzy chcą ryzykować czymś z poza listy. Stanowczo odradzam "1000 lat po Ziemi" gdzie will smith promuje syna (sam cały film siedzi, gdy tamten uczy się biegać po lesie), to samo "Niepamięć", z tą różnicą, że cruise nie ma syna i promuje siebie w myśl: Co jest lepsze od wujka Toma? Sto wujków Tomów. 1 PORTFOLIO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RiT Opublikowano 3 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2013 (edytowane) po co cały cytat z góry??? Potwierdzam w weekend też oglądałem 1000 lat po Ziemi po prostu masakra, film był tak nudny, że te 1,5 h jego trwania było wiecznością, Syn Willa zagrał fatalnie, fabuła beznadziejna, nawet efekty specjalne nie zostały zbyt uwydatnione co obecnie przy produkcjach tego typu jest na porządku dziennym. W skali 0d 1 do 5, daję ledwo 2. Edytowane 3 Listopada 2013 przez początkujący niepotrzebne cytaty Blog o optymalizacji i projektowaniu stron internetowych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mion Opublikowano 4 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2013 Kosmos - Śmierć nadolbrzyma - Byście się nie zdziwili/wystraszyli jak na niebie pojawi się jasno świecący obiekt 1 HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kutang Pan Opublikowano 4 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2013 Lisztoamania - dla wielbicieli dobrego i pogiętego kina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
remberciak Opublikowano 4 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2013 Yuma https://www.youtube.com/watch?v=NUjat6kXwKI całkiem całkiem Tłumaczenia przysięgłe z języków: rosyjski, ukraiński, gruziński. link zdjęty Zdjąłem linki z profilu do swoich katalogów info priv Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kutang Pan Opublikowano 5 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
INOMan Opublikowano 9 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2013 Kokainowi kowboje: https://www.youtube.com/watch?v=YvWcSQA0izY Na infomixy walnąłem też małą recenzję: https://infomixy.pl/artykul.html?aid=11 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rissah Opublikowano 9 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2013 "Zagubiona autostrada" i w ogóle kino Lyncha SPD SZKOLENIA - certyfikowany kurs kadr online Kurs płac z zaświadczeniem MEN Porady prawne i prawo w pigułce - www.poradynacodzien.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi