Skocz do zawartości

[Sprzedam] 15 tekstów 1100-1200 znaków

diabolique

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Mam do sprzedania 15 tekstów o długości ok. 1100-1200 znaków każdy. Teksty są w 100% unikalne, pisane z głowy - ciekawe, poprawne stylistycznie, bezbłędne pod względem interpunkcji, itd. Tematyka różna - proporcje przedstawiają się następująco:

- tematyka sport, piłka nożna (3 arty),

- turystyka, podróże, przyroda (5 artów),

- film, kino (7 artów).

Teksty są naprawdę wysokiej jakości, więc nie sprzedam ich za przysłowiową złotówkę bo to nie są jakieś śmieci pisane przez gimnazjalistę (mającego zazwyczaj problem z poprawnym skleceniem zdania). Jeśli zależy Ci na bardzo dobrych, ciekawych, unikalnych tekstach to lepiej nie mogłeś trafić. Odnośnie ceny - myślę, że ok. 1,60 zł za sztukę jest i tak bardzo atrakcyjną ceną - bo nie oszukujmy się - Ty wiesz i ja wiem, że dobry tekst kosztuje znacznie więcej :)

Ewentualnie jeśli ktoś zgłosi się po komplet - czyli wszystkie 15 sztuk - obniże jeszcze troszeczkę ostateczną cenę, która w tym wypadku oscylowałaby w granicach 20 zł za całość (czyli wychodzi ok. 1,35 zł/tekst) - naprawdę warto, bo rzeczywista wartość tekstów jest znacznie wyższa.

*teksty są w 100% unikalne, mogę na życzenie przesłać próbkę zainteresowanym osobom

KONTAKT:

email: tomaszgg@interia.eu

GG: 31059854 (najlepiej pisać na gg, bo jest po prostu szybciej)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności