Skocz do zawartości

Linkcrawlers.pl - dodawarka online do seokatalogów

yokokeke

Rekomendowane odpowiedzi

https://linkcrawlers.pl - Dodawarka online do Seokatalogów

W systemie rozliczanie odbywa się za pomocą punktów. 1 punkt oznacza dodawanie 1 projektu(1 strona) do wszystkich katalogów w bazie.

Założenie konta jest równoznaczne z wykupieniem co najmniej 1 punktu.

Ceny:

1pkt - 30zł

5pkt - 135zł

10pkt - 250zł

Jeśli jesteś zainteresowany napisz do mnie maila na adres linkcrawlers(malpex)lavabit.com W treści maila zaproponuj login, hasło i email do kontaktu. Ja w odpowiedzi podam dane do przelewu. Po zaksięgowaniu wpłaty otrzymasz konto.

• Odpowiedzi 274
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Xrumer nie ma nic do tego chodź przyznam że Rosja okazała się pomocna.

Szczerze to nawet niewiedziałem, że ten skrypt ma takie zabezpieczenia.

Co do dodawarki to obiecuję, że niepozwolę aby seokatalogi stały się kolejnym śmietniskiem więc ceny będą raczej konkretne

A może obsługa mieszania synonimów? Myślę, że byłaby bardzo przydatna.

Rotacja tekstów nie zastąpi dobrej mieszarki.

Pozycjonowanie Częstochowa - bezpieczne pozycjonowanie stron Częstochowa

Impulsik.pl - darmowy, moderowany precel

Katalog firm Częstochowa - katalog tylko dla Częstochowskich stron i firm ( ewentualnie okolice czyli śląsk )

Xrumer nie ma nic do tego chodź przyznam że Rosja okazała się pomocna.

Szczerze to nawet niewiedziałem, że ten skrypt ma takie zabezpieczenia.

Co do dodawarki to obiecuję, że niepozwolę aby seokatalogi stały się kolejnym śmietniskiem więc ceny będą raczej konkretne

Możesz zdradzić jaka będzie cena ? ;)

Ojj możliwości jest znacznie więcej:

- Blokada po IP (choć jak ma spore proxy to trochę podziała)

- iCaptcha (flash ale sam token do rozpoznania trudny nie jest)

- logiczny SecurImage (chyba trzeba będzie zatrudnić osobę która codziennie będzie dorzucać do bazy odpowiedzi na pytania + trzeba rozpracować token ale to też trudne nie jest)

- płatność

Nadzieja w tym że dodawarka nie będzie dodawać śmieci i ludzie nie będą się bronić choć za długo siedzę w tej branży żeby w to uwierzyć ;)

Mimo wszystko - gratuluję, rozpracować recaptche to już coś :D

iDir - skrypt na katalog stron lub firm - następca projektu SEOKatalog, dostosowany do dzisiejszych standardów, w pełni responsywny, na nowoczesnym frameworku.

Mnie juz stronka dziala i tam jest cena 30zl - 1 punkt. 1 punkt to dodanie do wszystkich katalogow. Przy 10pkt jest znizka. Cena jest wiec dosc wysoka, wiec nikt raczej spamow linkowac tym nie bedzie :D

Co do captchy to podejrzewam, ze jest podpiety decaptcher lub cos podobnego ;)

kodeks-logo-baner-pio.jpg

Blog z informacjami o prawnych aspektach związanych z funkcjonowaniem internetu, w tym problematyka dotycząca SEM i SEO. organisciak.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności