Skocz do zawartości

Linkcrawlers.pl - dodawarka online do seokatalogów

yokokeke

Rekomendowane odpowiedzi

Podejrzewam, że o to właśnie chodzi. Pobranie listy kategorii z katalogu dodanego do bazy, uporządkowanie i masz 100% pewności dodania tam gdzie trzeba.

[edyta] - coś za późno odpisałem :)

Wiązanie krawatów, tańce murzyńskie, wizytówki, reklamy i inne akrobacje.

Dobre strony, unikalny opis? Moderowany katalog stron i Katalog stron www - pisz po darmowe kody. Sklepy internetowe, handel: katalog askway.biz.

• Odpowiedzi 274
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Już mi się to nie podoba :) Ale co zrobić :)

Liczba stron na szablonach "Free Css Templates" ostatnio i tak już jest dość duża...

Mnie tam się podoba - półdodawarki są jak najbardziej mile widziane (zwłąszcza te z obsługą wielu zestawów opisów i synonimów) bo tam dodający musi poświęcić choć trochę swojego czasu a tam gdzie trzeba poświęcić swój czas znakomita większość dodających nie dodaje byle czego :P

Sylwin - nie podniecaj się tak bo identyczna funkcja wybierania kategorii jest już od jakiegoś czasu w SEO Bohaterze i nie ukrywam bardzo przydatna ;)

iDir - skrypt na katalog stron lub firm - następca projektu SEOKatalog, dostosowany do dzisiejszych standardów, w pełni responsywny, na nowoczesnym frameworku.

Sylwin: to miała być odpowiedź dla okazwłoka :)

W Twoje umiejętności jak dotąd nie mam najmniejszych powodów wątpić, wiec pewnie w Twoim projekcie niejednemu się taka automatyzacja do seoków przyda.

Ja jednak chyba wolę mimo wszystko do katalogów Generała wykorzystywać półautomat ze względu na większą kontrolę. Zresztą - będzie okazja sprawdzić ;)

Wiązanie krawatów, tańce murzyńskie, wizytówki, reklamy i inne akrobacje.

Dobre strony, unikalny opis? Moderowany katalog stron i Katalog stron www - pisz po darmowe kody. Sklepy internetowe, handel: katalog askway.biz.

Idea mojej dodawarki polega tylko i wyłącznie na przepisaniu tokena więc jest się czym podniecać :)
To bardzo przyziemna idea, jak user musi przepisywać tokeny.

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

@General_Depet

Problem jest taki, że Ty się napracujesz żeby stworzyć dobre opisy itd. a ktoś inny pomyśli, że zamiast tracić czas na pisanie może przecież dodać kolejne X stron "byle szybciej".

@Sylwin

Ja bym przeżył nawet pełny automat ale nie publicznie dostępny. Tak jak pisałem wyżej, ktoś zaoszczędzony czas poświęci na przygotowanie dobrych danych do katalogowania a ktoś innym będzie śmiecić.

Wiadomo natomiast, że taki soft to biznes więc pewnie i tak powstaną różne tego typu programy.

Może uda mi się zrobić coś dobrego

;)

@General_Depet

Problem jest taki, że Ty się napracujesz żeby stworzyć dobre opisy itd. a ktoś inny pomyśli, że zamiast tracić czas na pisanie może przecież dodać kolejne X stron "byle szybciej".

Eeee i co mu po tym że doda X marnej jakości wpisów jak ja te X wpisów wywalę szybciej niż On wpisuje token ? :)

I postaw się teraz na miejscu tego gościa który widzi te X wywalonych wpisów tylko z powodu słabego opisu - albo da sobie spokój z tymi katami albo będzie musiał dodać wpisy jeszcze raz znów przepisując X razy token - prędzej czy później taki gość dojdzie do wniosku że to nieopłacalne ;)

Tak więc półdodawarki TAK; automaty NIE :P

iDir - skrypt na katalog stron lub firm - następca projektu SEOKatalog, dostosowany do dzisiejszych standardów, w pełni responsywny, na nowoczesnym frameworku.

Dziwię się tylko Sylwinowi, że popełnia błędy autora tego topicku... IMHO Morał jest taki, że chyba tylko nauczka na własnej skórze nie idzie w las :)

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Ha,ha Rozczarowałeś mnie, bo mi chodziło o coś całkiem innego :)

ha,ha i znowu nie o to chodziło.... , ale mniejsze z tym bo coś słabo kumaty Jesteś wiec nie ma sensu ciągnąc tej kwestii i "rozcieńczać" topic :)

;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności