Skocz do zawartości

Linkcrawlers.pl - dodawarka online do seokatalogów

yokokeke

Rekomendowane odpowiedzi

Sylwin, z całym szacunkiem do Ciebie i Twojego narzędzia, z którego być może kiedyś skorzystam. Ten temat rozpoczął inny user forum i jest poświęcony czemuś innemu niż Twoje toolsy, więc daruj już sobie autoreklamę w tym temacie.

PS Żeby nie było, nie jestem związany z żadnym z twórców żadnego softu, po prostu wk**wia taki spam na PiO i brak reakcji modków ;).

Ratownik medyczny o swojej pasji, pracy i nie tylko polskim ratownictwie medycznym. Prowadzi także szkolenia z pierwszej pomocy i projektuje koszulki ratownictwo medyczne dla ratowników, pielęgniarek i innych medycznych specjalistów.

• Odpowiedzi 274
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
więc daruj już sobie autoreklamę w tym temacie.
Ja bym tego tak nie odbierał, bo raczej widać, że autor topicku porzucił projekt [nie ma jak to falstart] więc Sylwin klasycznie przejął pałeczka korzystając z nadarzającej się koniunktury :tancze:

c'est la vie

I tak z tego topicku zrobiła się "pogaduszka" ;)

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Natworzylo sie automatycznych i polautomatycznych dodawarek do katalogow od groma. Jedne lepsze drugie gorsze. W sumie bardzo dobrze narzedzi nigdy zawiele , ale ja tu troszke z innej beczki. Jest taki ruski programik nazywa sie Gurupost i jako polautomat do dodawania do katalogow i nie tylko sprawuje sie idealnie. Mozna go skonfigurowac dowolnie. Jako polautomatyczna dodawarka do wszystkiego praktycznie jest rewelacyjny.

Tak na marginesie odnosnie wszystkich polautomatow :pisze:

• 1 miesiąc temu...

Witam ponownie po małej przerwie.

Dodawarka już działa, jest przetestowana. Aktualnie po przefitrowaniu baza zawiera ponad 800 seokatalogów.

Jeśli chcesz korzystać z Linkcrawlers.pl napisz do mnie na adres linkcrawlers(maplkaa)lavabit.com

Założenie konta w dodawarce kosztuje 20zł i jest równoznaczne z wykupieniem 1 punktu. Każdy następny punkt kosztuje 30zł.

ceny:

1 pkt - 30zł

5 pkt - 135zł

10pkt - 250zł

skuteczność 100% nie jest możliwa do osiągnięcia ze względu na zróżnicowane wymagania poszczególnych katalogów. Przykładowo nie dodasz strony o PR < 1 do kilkudziesięciu katalogów.

Od razu może napiszę, żeby rozwiać wątpliwości. Jeśli ktoś pisze, że dodaje do 1500 katalogów to jest to bajkopisarstwo. Ja ze swoimi stronami o tematyce ebooki książki wyciskam 450 - 500 dodań. Wszystko zależy od tematyki strony i od ustawień podkategorii. Chętnie pomagam w doborze kategorii.

Ja ze swoimi stronami o tematyce ebooki książki wyciskam 450 - 500 dodań. Wszystko zależy od tematyki strony i od ustawień podkategorii. Chętnie pomagam w doborze kategorii.

Ja bym zamienił te "wyciskał" na "wciskał" raczej - dodawarka już dawno poszła na zbanowane IP u mnie - spam że szkoda gadać a niby "obiecywałeś" weryfikację ^_^

Jak uruchomisz proxy przechodzimy na logiczny securimage.

iDir - skrypt na katalog stron lub firm - następca projektu SEOKatalog, dostosowany do dzisiejszych standardów, w pełni responsywny, na nowoczesnym frameworku.

Myślałem, że projekt już nie ruszy, a tu temat ożył ^_^

Napisz ile na te 450-500 dodań jest przyjętych przez moderatorów, bo to ważna rzecz.

btw połataj dziury w swoim skrypcie bo można dodać wpisy bez podkategorii i inne błędy

mistrzu - to nie dziura - od razu widać co pochodzi z dodawarki :)

Myślisz że jak Twoje IP łapię ? ^_^

iDir - skrypt na katalog stron lub firm - następca projektu SEOKatalog, dostosowany do dzisiejszych standardów, w pełni responsywny, na nowoczesnym frameworku.

Dla mnie spam to coś co nie potrafi wybrać prawidłowej podkategorii a że to coś jest na tyle leniwe że chce mu się wybrać "tylko" kategorię to sorry ale dziękujemy :)

A walidacja jest - zwłaszcza tokena ^_^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności